Επιβεβαιώνουν Παρί και Γάλλοι για τον Φαντιγκά

Επιβεβαιώνουν Παρί και Γάλλοι για τον Φαντιγκά

Θέμα χρόνου είναι να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός τη μεταγραφή του Μπαντιουγκού Φαντιγκά, με την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και τα γαλλικά ΜΜΕ να επιβεβαιώνουν τη συμφωνία.

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους. Όπως αποκάλυψε to10.gr, οι Πειραιώτες κινήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα και έκλεισαν το deal με το σπουδαίο ταλέντο της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να επισημοποιήσει τη συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Φαντιγκά ολοκληρώνει το καλοκαίρι το συμβόλαιο του με τη γαλλική ομάδα και δεν θα το ανανεώσει, με τους Παριζιάνους μάλιστα να επιβεβαιώνουν ότι ο 21χρονος μέσος αποχωρεί από τον σύλλογο. Εκτός όμως από την Παρί και τα γαλλικά ΜΜΕ θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ενώ μιλούν ακόμη και για το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τους ερυθρόλευκους ο νεαρός μέσος από το Μάλι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και η Le Parisien ο Φαντιγκά έχει συμφωνήσει μέχρι το 2026 με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Από εκεί και πέρα στη Γαλλία τονίζουν και τον βασικό λόγο που ο Αφρικανός χαφ φεύγει από την Παρί. Αυτός είναι το γεγονός πως ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν τον υπολόγιζε ουσιαστικά, ειδικά από τη στιγμή που έχει έναν «γαλαξία» αστέρων στο Παρίσι.

Παράλληλα, όμως στα γαλλικά ΜΜΕ γίνεται αναφορά και για τον Ολυμπιακό και την προοπτική που του προσφέρει, αφού οι ερυθρόλευκοι είναι μια από τις ομάδες με το καλύτερο τμήμα σκάουτινγκ στην Ευρώπη, ενώ υπάρχουν τρανά παραδείγματα ποδοσφαιριστών στο λιμάνι που έχουν εκτοξεύσει την αξία τους μέσα σε λίγους μήνες, με πιο πρόσφατο αυτό του Αγκιμπού Καμαρά. Ενός ποδοσφαιριστή που τα στοιχεία του Φαντιγκά ταιριάζουν αρκετά. Αλλά και εκτός από τον Αγκιμπού ο Ολυμπιακός έχει βρει πολλά «λαβράκια» στη γαλλική αγορά και έχει πολλαπλασιάσει την αξία τους (Μαντί Καμαρά, Σισέ, Μπα, Μαζουακού).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ