Ολλανδικές «σειρήνες» για Μπουζούκη

Ολλανδικές «σειρήνες» για Μπουζούκη

Όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης Μπουζούκης θα αποχωρήσει από το τριφύλλι την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με το πρωτάθλημα της Ολλανδίας να είναι ο πιθανότερος προορισμός του.

Το όνομα του Γιάννη Μπουζούκη δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Ελληνά μέσο εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου να αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Ο 23χρονος δεν πρόκειται να σπάσει το συμβόλαιο του, αλλά να φέρει πρόταση στα γραφεία των «πράσινων» μιας και για την περίπτωση του έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον δύο τουρκικές ομάδες, ωστόσο για την ώρα ένας ολλανδικός σύλλογος φαίνεται πως καλύπτει της απαιτήσεις του Έλληνα άσου, και είναι το ακλόνητο φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Ο Γιάννης Μπουζούκης την φετινή σεζόν έχει καταγράψει μονάχα πέντε συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να θέλει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του αγωνιζόμενος σε μια ομάδα που θα έχει ξεκάθαρο ρόλο και θα είναι ο πρωταγωνιστής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ