Ράσταβατς – «Είμαστε πιο ώριμοι και διαχειριζόμαστε καλύτερα τα παιχνίδια»

Ράσταβατς – «Είμαστε πιο ώριμοι και διαχειριζόμαστε καλύτερα τα παιχνίδια»

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης τόνισε ότι η ωριμότητα της ομάδας του την έχει βοηθήσει ώστε να διαχειρίζεται τα ματς και να παίρνει τους βαθμούς της νίκης.

O Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 του Βόλου για την 18η αγωνιστική της Superleauge και ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία και βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την εξάδα του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Μίλαν Ράσταβατς στις δηλώσεις του ανέφερε πως είναι πολύ ικανοποιημένος από την νίκη της ομάδας του, λέγοντας πως είναι πιο ώριμοι και διαχειρίζονται καλύτερα τα ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ράσταβατς: 

«Το πιο δύσκολο για εμάς είναι πως χάσαμε τον ρυθμό χωρίς να παίζουμε τελευταία. Αυτή η έλλειψη ρυθμού μας έκανε σήμερα να μην έχουμε πιάσει την καλύτερη μας απόδοση. Δεν ήμασταν μόνοι στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι μας μία πολύ καλή ομάδα, ο Βόλος, είμαι χαρούμενος που το διαχειριστήκαμε και για το ότι πήραμε τη νίκη, διαχειριστήκαμε το προβάδισμα μας στο δεύτερο ημίχρονο.

Είχαμε μία ιδέα για το τι πρέπει να κάνουμε στο δεύτερο ημίχρονο, πότε να επιτεθούμε, να πιέσουμε, πότε να μείνουμε πίσω. Το κάναμε συλλογικά και είμαι ικανοποιημένος. Η ομάδα κέρδισε πάλι με 1-0, δείχνει ότι είμαστε πιο ώριμοι και ότι διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια, κάτι πολύ θετικό για τη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ