Η ώρα του Τσούμπερ

Η ώρα του Τσούμπερ

Κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Στίβεν Τσούμπερ θα επιχειρήσει το... restart.

24 Οκτωβρίου του 2021. Η ΑΕΚ κάνει… παρέλαση στο Πανθεσσαλικό, με τον Στίβεν Τσούμπερ να προσφέρει μια μοναδική παράσταση στους φιλάθλους του Δικεφάλου. Ενα γκολ και δύο ασίστ κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, με το ελληνικό κοινό να παραμιλά με τα κατορθώματα του Ελβετού μεσοεπιθετικού.

Αυτή ήταν και η τελευταία φορά, που ο Τσούμπερ… εμφανίστηκε ουσιαστικά σε ματς της ΑΕΚ. Εκτοτε, βυθισμένος στη μετριότητα, ο Ελβετός μεσοεπιθετικός δείχνει χαμένος και μακριά από τον καλό του εαυτό.

Η ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα (16/1) στη δράση, καθώς υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Παναιτωλικό. Μετά την αναβολή του ματς με τον ΠΑΟΚ και τις δέκα μέρες απραξίας, οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν τα «καναρίνια» του Γιάννη Αναστασίου, έχοντας ως μοναδικό στόχο το τρίποντο. Άλλωστε, με νίκη επί του Παναιτωλικού και με το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού να ακολουθεί, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη ενδέχεται να βγει κερδισμένη στο τέλος της βραδιάς.

Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει και πάλι στη διάθεση του τον Στίβεν Τσούμπερ, με τον 30χρονο παίκτη να δίνει μάχη με τον Λιβάι Γκαρσία για μια θέση στο αρχικό σχήμα. Κόντρα στον σύλλογο του Αγρινίου, ο Ελβετός θα προσπαθήσει να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις, προσφέροντας βοήθειες στους «κιτρινόμαυρους».

Συνέχισαν με θεραπεία Τσούμπερ και Αραούχο | to10.gr

Οι χαμηλές… πτήσεις και η ευκαιρία για restart

Ο Στίβεν Τσούμπερ ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, παίρνοντας από το χεράκι την ΑΕΚ. Στον αγωνιστικό χώρο έκανε… παπάδες, σημειώνοντας 5 γκολ στα πρώτα ματς, ενώ είχε μοιράσει και 2 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός πρόλαβε να μπει από νωρίς στις καρδιές των φιλάθλων της Ένωσης, με τον 30χρονο παίκτη να αποτελεί γρανάζι για τη φετινή ομάδα του Γιαννίκη. Μια ηγετική προσωπικότητα, ένας παίκτης που ξεχωρίζει και αποτελεί κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, από το ματς του Βόλου και μετά, ο Τσούμπερ… σίγησε. Οι μέτριες εμφανίσεις έγιναν συχνό φαινόμενο, έχοντας άμεσο αντίκτυπο και στον Δικέφαλο. Οχτώ ματς βρίσκεται μακριά από γκολ ή ασίστ ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, προβληματίζοντας τους πάντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Σε αυτές τις αναμετρήσεις, η ΑΕΚ κατέγραψε δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και τον Ολυμπιακό.

Φυσικά, δεύτερες σκέψεις για την ενεργοποίηση της οψιόν και την παραμονή του στην ΑΕΚ μετά το καλοκαίρι δεν υπάρχουν, ωστόσο είναι ένα γεγονός η… εξαφάνιση του Τσούμπερ.

Ο αγώνας κόντρα στον Παναιτωλικό είναι μια καλή ευκαιρία για τον Ελβετό να κάνει ξανά αισθητή την παρουσία του. Ο Τσούμπερ θέλει να αφήσει πίσω του το κάκιστο δίμηνο, υπενθυμίζοντας στους πάντες το τι είναι ικανός να κάνει στον αγωνιστικό χώρο.

Τσούμπερ – Φεύγει από το ΟΑΚΑ και… πετάει «φωτιές» (vid) | to10.gr

Ο Στίβεν Τσούμπερ είναι αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις. Είναι μεγάλο το διάστημα ντεφορμαρίσματος για την κλάση του και το γνωρίζει πολύ καλά. Κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Αργύρης Γιαννίκης θέλει να δει ξανά τον μεσοεπιθετικό που απόλαυσαν οι φίλοι του δικεφάλου στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Είναι ένας γρίφος ο Ελβετός, που ψάχνει επειγόντως λύση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ