«Όχι του Σεμέδο στην Μπορντό, θέλει μόνο Πόρτο»

«Όχι του Σεμέδο στην Μπορντό, θέλει μόνο Πόρτο»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο φέρεται να αρνήθηκε πρόταση που του κατέθεσε η Μπορντό, καθώς επιθυμία του είναι να συνεχίσει στην Πόρτο.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μπορεί να αποτελεί προτεραιότητα της Πόρτο, όμως οι Δράκοι δεν «παίζουν» μόνοι τους για την απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, ακόμη μια ομάδα προστέθηκε στους ενδιαφερόμενους για τον Σεμέδο και μάλιστα κατέθεσε και πρόταση για να τον κάνει δικό της. Ο λόγος για την Μπορντό που ψάχνει για στόπερ και σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Πορτογαλία κινήθηκε για την απόκτηση του αμυντικού των Πειραιωτών.

Όπως αναφέρει η «O’ Jogo», όμως, ο Σεμέδο απάντησε ήδη αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε η γαλλική ομάδα και ο λόγος είναι ότι θέλει να μεταγραφεί μόνο στην Πόρτο. Το πορτογαλικό δημοσίευμα δεν έφερε στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες από την προσφορά της Μπορντό, όμως ξεκαθάρισε πως η επιθυμία του αμυντικού του Ολυμπιακού είναι η επιστροφή στην πατρίδα του και τους Δράκους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει πρώτο στόχο τον Σεμέδο όπως αναφέρουν στην Ιβηρική, όμως κοιτάει και εναλλακτικές σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή. Ένας από αυτούς είναι και ο Κάρλος Σαλσέδο, ο οποίος είναι στη λίστα της Πόρτο σε περίπτωση που χαλάσει του 27χρονου αμυντικού του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ