Οι οπαδοί της ΑΕΚ «απαντούν» στον «Τίγρη» – «Εσύ μας έχεις ξεφτιλίσει»

Οι οπαδοί της ΑΕΚ «απαντούν» στον «Τίγρη» – «Εσύ μας έχεις ξεφτιλίσει»

«Χαμός» στα social media της ΑΕΚ, με τους φιλάθλους της ομάδας να ζητάνε εξηγήσεις από τους πάντες και να «κυκλώνουν» ξανά τον Δημήτρη Μελισσανίδη, θεωρώντας τον βασικό υπαίτιο για την εικόνα των «κιτρινόμαυρων».

Όπως έκλεισε το 2021 στο ΟΑΚΑ, έτσι ξεκίνησε και το 2022 για την ΑΕΚ. Με ήττα! Η Ένωση κρατούσε τη νίκη στα χέρια τους, ωστόσο ο Παναιτωλικός σκόραρε δύο φορές μέσα σε λίγα λεπτά και «τέζαρε» τους «κιτρινόμαυρους», επικρατώντας με 2-1!

Μία ακόμη τραγική εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές του Αργύρη Γιαννίκη που δεν κατάφεραν να πάρουν ένα must win εντός έδρας παιχνίδι, προκαλώντας έτσι και την αντίδραση του Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος αμέσως εμτά το παιχνίδι κατέβηκε στα αποδυτήρια και τα… έχωσε στους παίκτες της ομάδας. Μάλιστα η συγκεκριμένη ήττα, ήταν και η πρώτη εντός έδρας της ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό σε επίπεδο Super League.

Αναμενόνεμα, το κλίμα στην ομάδα έπεσε ακόμη περισσότερο, με τον κόσμο της ΑΕΚ να ζητάει για άλλη μία φορά εξηγήσεις από προπονητή, παίκτες και διοίκηση.

Πρώτος στόχος ως συνήθως ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης. «Μελισσανίδη είσαι ανύπαρκτος» και «Μελισσανίδη το παραμύθι σου τελείωσε», είναι μερικά από τα σχόλια των φιλάθλων της ΑΕΚ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

«Ο Μελισσανίδης έχει ξεφτιλίσει την ιστορία της Α.Ε.Κ αν δεν μπορεί να πάει να φύγει», λέει ένας άλλος φίλαθλος της Ένωσης απεγνωσμένα, ενώ στο στόχαστρο βρίσκεται και ο Αργύρης Γιαννίκης, καθώς ούτε ο Ελληνογερμανός δεν γλίτωσε από την έκρηξη των «κιτρινόμαυρων».

«Βρήκαμε έναν απίθανο και τον βαφτίσαμε προπονητή. Αλλά προφανώς δεν φταίει αυτό το νούμερο»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ