Παναθηναϊκός – Επιτέλους λύση με τον Μπεκ

Παναθηναϊκός – Επιτέλους λύση με τον Μπεκ

Ο Ούφε Μπεκ συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό να χαρίσει ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου του και επί της ουσίας αποτελεί παρελθόν.

Τους τελευταίους μήνες ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού διανύει ο Ούφε Μπεκ. Ο Δανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει… ταλαιπωρήσει τους πράσινους και δεν βοήθησε ποτέ σε αυτά τα 2,5 χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο Λονδίνο όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση έπειτα από συνεννόηση με την ομάδα.

Ο Μπεκ, που δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος και ήταν μονίμως τραυματίας, θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα κάνει κάποιες θεραπείες με το επιτελείο της ομάδας, πλην όμως δεν θα έχει καμία επαφή με τους υπόλοιπους και επί της ουσίας με την καθημερινότητα της ομάδας.

Συμφώνησε, δε, με την ομάδα να χαρίσει ένα σημαντικό μέρος του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου του, αφού δεν έχει βοηθήσει καθόλου τη φετινή σεζόν και να αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. Ο Δανός είναι ήδη παρελθόν και ο Παναθηναϊκός… ξεφορτώνεται έναν ποδοσφαιριστή που ήταν μόνιμος… βραχνάς την τελευταία τριετία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ