Παναθηναϊκός – Προπόνηση σε δύο γκρουπ μετά το ντέρμπι

Παναθηναϊκός – Προπόνηση σε δύο γκρουπ μετά το ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός μετά το ντέρμπι επέστρεψε στις προπονήσεις με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ, όσοι έπαιξαν έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Παναθηναϊκός μετά την λευκή ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (0-0) στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague επέστρεψε στις προπονήσεις.

Σήμερα (17/1) οι παίκτες του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας «Γεώργιος Καλαφάτης» και προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ.

Στο ένα γκρουπ βρέθηκαν οι παίκτες του τριφυλλιού που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, οι οποίοι ακολούθησαν ένα πρόγραμμα αποφόρτισης και αποθεραπείας. Στο άλλο γκρουπ βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν και πραγματοποίησαν προπόνηση σε κανονικούς ρυθμούς.

Οι παίκτες του δεύτερου γκρουπ ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Τέλος, ο Δημήτρης Κουρμπέλης συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και παραμένει άγνωστο το πότε μπορεί να τεθεί στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ