Στην τελική ευθεία ο Άρης για Πίρσμαν – Οι λεπτομέρειες του deal

Στην τελική ευθεία ο Άρης για Πίρσμαν – Οι λεπτομέρειες του deal

Ο Άρης μετά τον Λουίς Πάλμα προχωράει την περίπτωση του Μάρβιν Πίρσμαν και προσπαθεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή πριν το Σαββατοκύριακο.

Ο Άρης μετά τη νέα γκέλα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης έχει βάλει μπροστά για να κλείσει άμεσα τις «τρύπες» στο ρόστερ του ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν. Οι κιτρινόμαυροι με βάση τα όσα έχει ήδη διαμηνύσει ο Θόδωρος Καρυπίδης στους συνεργάτες του, μέσα σε αυτήν την βδομάδα που ξεκίνησε είναι αποφασισμένος να δρομολογήσει όλες τις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη έχει δώσει εντολή να προχωρήσουν άμεσα οι περιπτώσεις που είναι ανοιχτές, όπως αυτή του Μάρβιν Πίρσμαν, αλλά και του Σαντέ Σίλβα. Ο πρώτος είναι πολύ κοντά στον Άρη, μιας και απομένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σημαντική εξέλιξη το γεγονός ότι η ομάδα των Ιωαννίνων ήρθε σε συμφωνία με 20χρονο αριστερό μπακ, που έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Μπάγερν Μονάχου, καθώς γνωρίζει πως το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Πίρσμαν και πως αν δεν συμφωνήσει να τον παραχωρήσει από τώρα στον Άρη, θα τον χάσει χωρίς οικονομικό όφελος. Οι Ηπειρώτες συμφώνησαν σε όλα με την Βέρντερ Βρέμης για την απόκτηση του 20χρονου Γερμανοπωλονού Λουίς Ποζνάνσκι, ενώ ο Πίρσμαν από την πλευρά του τα έχει βρει σε όλα με τον Άρη.

Ο Πίρσμαν έχει συμφωνήσει για το συμβόλαιο του με τους κίτρινους, ενώ αναμένεται να δώσει κάποια χρήματα στον ΠΑΣ για να κλείσει το deal τις επόμενες μέρες και να τεθεί ο παίκτης άμεσα στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ