Ο Άρης αγκαλιάζει τον Πίρσμαν – Πόσο κοντά είναι ο άσος του ΠΑΣ στο «Κ.Βικελίδης»

Ο Άρης αγκαλιάζει τον Πίρσμαν – Πόσο κοντά είναι ο άσος του ΠΑΣ στο «Κ.Βικελίδης»

Που βρίσκεται η διαπραγμάτευση με τον ΠΑΣ και που κρύβεται το κλειδί του deal.

Έκανε την αρχή με τον Λουίς Πάλμα που ομολογουμένως αναμένεται με ανυπομονησία μιας και η συστατική επιστολή που τον συνοδεύει περιγράφει έναν ποδοσφαιριστή σε πακέτο «κάνω τη διαφορά». Ετοιμάζεται και για το επόμενο «χτύπημα» στον Γενάρη, με την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που φέρεται να προσπάθησε να «μπει» για την περίπτωση του σχεδόν ολόκληρη η ελίτ της Super League. O Άρης πλησιάζει τον Μάρβιν Πίρσμαν και είναι κοντά σε ένα ακόμη σημαντικό deal με θέα στην ενίσχυση του ρόστερ του.

Το ρεπορτάζ λέει πως οι Κιτρινόμαυροι τα βρήκαν με τον 30χρονο αριστερό μπακ από το Βέλγιο. Μένει όμως να τα βρουν με τους Γιαννιώτες που προς το παρόν δεν κάνουν πίσω στη διαπραγμάτευση. Παρότι το συμβόλαιο του Πίρσμαν τελειώνει το καλοκαίρι και επί της ουσίας ο ΠΑΣ κινδυνεύει σε μερικούς μήνες να τον χάσει δίχως «ευρώ», οι απαιτήσεις για τον παίκτη είναι ακόμη εξαψήφιες. Ο Άρης από την πλευρά του παίζει το παιχνίδι της υπομονής και αναμένεται με ενδιαφέρον το φινάλε αυτής της ιστορίας. Λογικά θα έχει happy end, από τη στιγμή που πλέον πιέζει και ο ποδοσφαιριστής που τα βρήκε σε όλα με τους Θεσσαλονικείς.

Κλειδί στην ιστορία μοιάζει ότι ο Άρης θέλει εκτός των άλλων να εξασφαλίσει από τώρα τον παίκτη καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσει το δικαίωμα απόκτησης του σε περίπτωση απόρριψης της προσφυγής του από το CAS (μετά τις 11 Φεβρουαρίου το CAS) και ενεργοποίησης του ban μεταγραφών. Κλειδί γιατί εκεί πατά ο ΠΑΣ και δεν ρίχνει τις απαιτήσεις του. Μάχη κανονική σα να λέμε.

Όπως και να έχει; Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που ταιριάζει γάντι στο αγωνιστικό στιλ του Άρη που δεν ανοίγει τις γραμμές του, που ξέρει να περιμένει πίσω από τη μπάλα και να επενδύει στο transition. Κάποιον με σημαντική Super League εμπειρία, με διαπιστευτήρια 53 εμφανίσεων με τα χρώματα του ΠΑΣ. Και κυρίως; Με κάποιον που θέλει σαν τρελός να φορέσει τα κίτρινα του Άρη. Ιδανικές συνθήκες για μια επιλογή που μοιάζει κομμένη και ραμμένη με το κοστούμι της ομάδας του Θοδωρή Καρυπίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ