Γκάρι Ροντρίγκες για Γαλατάσαραϊ – Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν φλερτ!

Γκάρι Ροντρίγκες για Γαλατάσαραϊ – Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν φλερτ!

Τούρκικα δημοσιεύματα αποκαλύπτουν φλερτ της Γαλατάσαραϊ με τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Μεταγραφικό σενάριο που εμπλέκει τον Γκάρι Ροντρίγκες με την Γαλατάσαραϊ είδε το φως της δημοσιότητας, με τα ρεπορτάζ στην Τουρκία να κάνουν λόγο για «φλερτ» της «Τσιμ Μπομ» με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού!

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η Γαλατάσαραϊ εξετάζει την περίπτωση του 31χρονου εξτρέμ των Πειραιωτών, ο οποίος έχει φανατικούς θαυμαστές στο εσωτερικό της τούρκικης ομάδας από την εποχή που αγωνιζόταν με τη φανέλα του συλλόγου της γειτονικής χώρας. Η Γαλατάσαραϊ είχε αποκτήσει τον Γκάρι Ροντρίγκες από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2017, μια μεταγραφή που κόστισε 5.3 εκατ. ευρώ στην τούρκικη ομάδα. Στην «Τσιμ Μπομ» έμεινε για δύο χρόνια και στη συνέχεια παραχωρήθηκε στην Ιτιχάντ έναντι 9 εκατ. ευρώ.

Με τα χρώματα της Γαλατάσαραϊ αγωνίστηκε σε 78 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και είχε απολογισμό 16 γκολ και 16 ασίστ, με τις εμφανίσεις του να είναι εντυπωσιακές και να κερδίζει φανατικούς θαυμαστές στο εσωτερικό της τούρκικης ομάδας, που πραγματοποιεί μια από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας της και ψάχνει τρόπο να αναγεννηθεί.

Η Γαλατάσαραϊ βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας και με απολογισμό 27 βαθμούς είναι στο -24 από την κορυφή και την Τραμπζονσπόρ. Η διοίκηση ψάχνει τρόπο να γυρίσει τον διακόπτη, κυρίως μέσω μεταγραφών και ενδυνάμωσης του ρόστερ, αλλά της αλλαγής προσώπων στο τεχνικό επιτελείο. Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Αλμπερτ Ριέρα, ανέλαβε ρόλο βοηθού προπονητή στην τούρκικη ομάδα.

Οσον αφορά στην ενίσχυση του ρόστερ, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν την Γαλατάσαραϊ είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες, τον οποίο γνωρίζουν καλά στην τούρκικη ομάδα και έχουν εξαιρετική άποψη για τις ικανότητές του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 31χρονος έχει με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2024, ενώ αυτή την εποχή βρίσκεται στην αποστολή του Πράσινου Ακρωτηρίου και αγωνίζεται στο Κόπα Αφρικα. Μάλιστα, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας ήδη ένα γκολ και μία ασίστ, με τον μεσοεπιθετικό των Πειραιωτών να έχει πετύχει μάλιστα ένα από τα πιο εντυπωσιακά γκολ στη φετινή διοργάνωση. Με τακουνάκι στο ματς με το Καμερούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ