«Έδεσε» Κωνσταντέλια μετά τον δανεισμό του στην Έουπεν ο ΠΑΟΚ

«Έδεσε» Κωνσταντέλια μετά τον δανεισμό του στην Έουπεν ο ΠΑΟΚ

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να παραχώρησε στην Έουπεν τον Γιάννη Κωνσταντέλια, όμως πριν από αυτό φρόντισε να του ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2026.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ανακοινώθηκε και επίσημα από την Έουπεν με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες με σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, όμως πριν από αυτό ο ΠΑΟΚ ανανέωσε το συμβόλαιο του νεαρού μέσου μέχρι το 2026.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς, καθώς στον ΠΑΟΚ επιθυμούν να κρατήσουν τον παίκτη στις τάξεις της ομάδας και γνωρίζουν πολύ καλά ότι έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Έτσι λοιπόν ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια πριν από την παραχώρησε του στην Έουπεν, ενώ πρόκειται για μια νέα, δεύτερη αναπροσαρμογή συμβολαίου του, καθώς το Νοέμβριο του 2020, ο ΠΑΟΚ είχε φροντίσει να τον «δέσει» μέχρι το 2024.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: 

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Κωσταντέλια μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026 και παράλληλα τον δανεισμό του παίκτη στην Έουπεν για το υπόλοιπο της σεζόν, χωρίς ρήτρα αγοράς.

Ευχόμαστε στον παίκτη καλή επιτυχία στο Βέλγιο!».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ