Υφυπουργείο Αθλητισμού για ΕΠΟ: «Απέλπιδα προσπάθεια να ευθυμήσει τους φιλάθλους της χώρας»

Υφυπουργείο Αθλητισμού για ΕΠΟ: «Απέλπιδα προσπάθεια να ευθυμήσει τους φιλάθλους της χώρας»

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού απάντησε με σαφείς αιχμές στην ανακοίνωση της ΕΠΟ σχετικά με την Ολιστική Μελέτη

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την υλοποίηση της Ολιστικής Μελέτης τονίζοντας πως «σε συνεργασία της ΕΠΟ με τις FIFA και UEFA προχωράει αθόρυβα και με σταθερά βήματα, σε συγκεκριμένες πτυχές του το πλάνο».

Η απάντηση του Υφυπουργείο Αθλητισμού όμως στην Ομοσπονδία ήταν άμεση και μάλιστα με σαφείς αιχμές, τονίζοντας πως «είναι έμπνευση τα περί αθόρυβης υλοποίησης της Ολιστικής Μελέτης από την ΕΠΟ».

Παράλληλα, από το Υφυπουργείο κάνουν λόγο για προσπάθεια παραπλάνησης της Ομοσπονδίας του φίλαθλου κοινού, ξεκαθαρίζοντας πως όλα καθορίζονται από τους νόμους πλέον και ότι η ανακοίνωση της ΕΠΟ είναι μια απέλπιδα προσπάθεια και… έμπνευση.

Αναλυτικά η απάντηση του Υφυπουργείου Αθλητισμού στην ΕΠΟ:

«Δεν μπορεί να μην εκτιμηθεί η απέλπιδα προσπάθεια της ΕΠΟ να ευθυμήσει τους φιλάθλους όλης της χώρας με την έμπνευσή της περί «αθόρυβης υλοποίησης της Ολιστικής Μελέτης»!

ΥΓ.: «Αυτόνομος» = αυτός που καθορίζει μόνος του τους νόμους.

Ευτυχώς, στην Ελληνική Δημοκρατία και στην έννομη τάξη της, οι νόμοι ψηφίζονται στην Ολομέλεια της Βουλής κι όχι στα γραφεία οποιασδήποτε Ομοσπονδίας…»

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ νωρίτερα για την Ολιστική Μελέτη:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Οικογένεια, επαγγελματική και ερασιτεχνική, υιοθέτησε με απόλυτη ομοφωνία την Ολιστική Μελέτη των FIFA και UEFA. Η Ολιστική Μελέτη, σε συνεργασία της ΕΠΟ με τις FIFA και UEFA, υλοποιείται ήδη αθόρυβα και με σταθερά βήματα, σε συγκεκριμένες πτυχές της.

Χωρίς την ΕΠΟ και το αυτόνομο- αυτοδιοικούμενο Ελληνικό Ποδόσφαιρο στο σύνολό του, ουδείς άλλος μπορεί να υλοποιήσει τη Μελέτη αυτή, όπως άλλωστε και η ίδια ρητά αναφέρει.

Κατά συνέπεια, η επαναλαμβανόμενη αμετροεπής συμπεριφορά τού Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού και το κουραστικό επικοινωνιακό παραλήρημά του επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά τους λόγους που επανειλημμένα αρνείται να συναντήσει τη FIFA και την UEFA, και μόνο αυτό…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ