Μήτογλου: «Κάθε πόντος είναι σημαντικός όταν έχεις στόχο να πρωταγωνιστήσεις»

Μήτογλου: «Κάθε πόντος είναι σημαντικός όταν έχεις στόχο να πρωταγωνιστήσεις»

Ο Σίμος Μήτογλου μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο(23/01), αλλά και για το πως επηρεάσαν την Ένωση οι εντός έδρας ήττες από ΟΦΗ και Παναιτωλικό.

Ο Σίμος Μήτογλου μίλησε για την δοκιμασία της ΑΕΚ στην έδρα του Ατρομήτου(23/01), ενώ στάθηκε και στην πολύ καλή προσπάθεια της Ένωσης στον αγώνα του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο πως οι ποδοσφαιριστές του Αργύρη Γιαννίκη διαχειρίστηκαν τις εντός έδρας ήττες από ΟΦΗ και Παναιτωλικό αντίστοιχα.

Τέλος τόνισε πως κάθε πόντος είναι σημαντικός, όταν έχεις στόχο να πρωταγωνιστήσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

 Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Η προσπάθειά μας ήταν πολύ καλή. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να σκοράρουμε. Έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Μετά την ήττα συγκεντρωθήκαμε πιο πολύ και δουλέψαμε πιο σκληρά. Μιλήσαμε με τον προπονητή και ακολουθήσαμε το πλάνο του. Μπήκαμε στον ΠΑΟΚ, τώρα έχουμε τον Ατρόμητο και κοιτάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι».

Για το ότι τα 4/5 της άμυνας (μαζί με τον Τσιντώτα) στο ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν Έλληνες: «Είχαμε καλή συνεργασία. Ήταν πιο εύκολο γιατί μιλούσαμε την ίδια γλώσσα, μπορούσαμε να κατευθύνουμε πιο εύκολα αυτά που θέλαμε να πούμε».

Για το αν υπάρχει πίκρα για τη μη μείωση της διαφοράς από τον Ολυμπιακό, παρόλο που οι ερυθρόλευκοι έχασαν βαθμούς: «Εννοείται, κάθε βαθμός παίζει ρόλο όταν θες να πρωταγωνιστήσεις. Τα πράγματα συνέβησαν έτσι και δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Κοιτάμε τώρα αυτά που έρχονται στο μέλλον».

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Έχει καλή έδρα και πολύ καλή ομάδα. Θα πάμε εκεί έτοιμοι με το πλάνο μας για να δώσουμε το 100%».

Για το ότι ο Ατρόμητος έχει αλλάξει προπονητή και έχει ανάγκη από βαθμούς: «Επειδή όπως είπατε θέλει βαθμούς. Πιστεύω ότι θα παίξει με μεγαλύτερο πάθος και πιο πολύ δύναμη. Θα είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ