Χωρίς Βατσλίκ, αλλά με Φαντιγκά, Κίτσο και «μικρούς» ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς Βατσλίκ, αλλά με Φαντιγκά, Κίτσο και «μικρούς» ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (23/1, 19:30) – Εκτός οι Βατσλίκ και Μπουχαλάκης, μέσα οι Φαντιγκά, Κίτσος Μπαγκαλιάνης και Ξενιτίδης.

Ετοιμος για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (23/1, 19:30), για την 19η αγωνιστική της Super League είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν στον Ρέντη υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και μετά το τέλος του προγράμματος ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες. Σε αυτή δεν βρίσκεται ο Βατσλίκ, ο οποίος όπως είχατε ενημερωθεί από to10.gr είχε τραυματιστεί στην προπόνηση της Παρασκευής, όπως επίσης και ο τραυματίας Μπουχαλάκης. Ο διεθνής μέσος χτύπησε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και παραμείνει στα… πιτς.

Αντίθετα, σε αυτή βρίσκεται ο Φαντιγκά, ο οποίος αποκτήθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά και οι Κίτσος, Μπαγκαλιάνης, Ξενιτίδης. Οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές, που όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, ανέβασε ο Πορτογάλος τεχνικός στην πρώτη ομάδα. Η απουσία του Τσέχου πορτιέρο αναγκάζει τον Πέδρο Μαρτίνς να προχωρήσει σε αλλαγή τερματοφύλακα, με τον Τζολάκη όπως όλα δείχνουν να παίρνει φανέλα βασικούς κόντρα στους Ηπειρώτες.

Ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει την πρώτη του νίκη μέσα στο 2022, αφού στα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος που έδωσε ήρθε ισόπαλος με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (0-0) και τον  Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (0-0), ενώ στο ματς του Κυπέλλου ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 2-1.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 19:30, novasports prime).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Μανωλάς, Ο. Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Ξενιτίδης, Φαντιγκά, Μασούρας, Λόπες, Λοβέρα, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ