Όλοι θέλουν τον Σισέ! Μετά την Πρέμιερ Λιγκ και η Σέριε Α…

Όλοι θέλουν τον Σισέ! Μετά την Πρέμιερ Λιγκ και η Σέριε Α…

Υπό στενή παρακολούθηση στο Κόπα Άφρικα και από την Τορίνο ο Πάπε Αμπού Σισέ! Τι αναφέρουν οι Ιταλοί, τι γίνεται με τις Αγγλικές ομάδες.

Διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας, ποιο «γεμάτη» σεζόν από ποτέ. Ο Πάπε Αμπού Σισέ βρίσκεται στο επίκεντρο κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων με σημερινά μάλιστα δημοσιεύματα από την Ιταλία να τον βάζουν στο στόχαστρο και της Τορίνο. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Ιταλοί αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής της Τορίνο Ντάβιντε Βανιάτι παρακολουθεί στενά τον στόπερ του Ολυμπιακού στο Κόπα Άφρικα όπως και τον Ντιαβαρά της Ρόμα που επίσης είναι στα υπόψιν της ομάδας.

Ο Σισέ με την εξαιρετική σεζόν που έχει κάνει φέτος στον Ολυμπιακό και σε συνδυασμό και με το περσινό επιτυχημένο πέρασμα από την Σέντ Ετιέν έχει ανεβάσει κατακόρυφα της μετοχές του. Κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ όπως η Άρσεναλ και η Νιουκάστλ τον θέλουν άμεσα. Απο κοντά και οι Έβερτον και Λέστερ που παρακολουθούν την πορεία του Σισέ και σύμφωνα με Αγγλικά ΜΜΕ δεν αποκλείεται να μπουν και αυτοί γερά στο «κόλπο».

Η Νιουκάστλ μάλιστα είναι η ομάδα που όπως φαίνεται ενδιαφέρεται πιο «ζεστά» από όλες, έτοιμη να προσφέρει «χρυσάφι» για να κάνει τον Σισέ δικό της. Η αγγλική ομάδα που πλέον διαθέτει πολύ χρήμα με την είσοδο των Σαουδαράβων σύμφωνα με όσα αναφέρονται και στο Νησί είναι έτοιιμη να δώσει διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων ευρώ για τον στόπερ του Ολυμπιακού.

Αν όλα αυτά βεβαίως μετατραπούν άμεσα σε επίσημη πρόταση για τον Σισέ θα φανεί σύντομα μια και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έχει μπει στην τελική ευθεία. Το σίγουρο είναι πως για να παραχωρήσει τον Σισέ ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ικανοποιηθεί απόλυτα, όπως συμβαίνει άλλωστε σε όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις των ερυθρολεύκων. Στα ρεπορτάζ τους οι Άγγλοι αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα έλεγε το «ναι» με ένα ποσό στα 14 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα.

Ο Σισέ παρακολουθείται στενά και στο Κόπα Άφρικα από σκάουτερ μεγάλων συλλόγων με την Σενεγάλη να βρίσκεται ήδη στους «16» και την Τρίτη να διεκδικεί την πρόκριση στα προημιτελικά απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήρι του Γκάρι Ροντρίγκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ