Ραγδαίες εξελίξεις με Πόρτο και Σεμέδο

Ραγδαίες εξελίξεις με Πόρτο και Σεμέδο

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση του Πορτογάλου σέντερ μπακ – Τι αναφέρουν οι Ιβηρες για τις επαφές της Πόρτο με τον Ολυμπιακό.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία για τον Ρούμπεν Σεμέδο και την Πόρτο, με τους συμπατριώτες του Ιβηρα να τονίζουν ότι η υπόθεση του 27χρονου πηγαίνει πολύ καλά για τους Δράκους και ο άσος των Πειραιωτών πλησιάζει στην ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Αρχικά, το πρωί υπήρξε δημοσίευμα της «A’ Bola» που ανέφερε ότι η Πόρτο ξεκίνησε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο και πριν από λίγο υπήρξε νέο ρεπορτάζ στην Πορτογαλία, αυτή τη φορά από την «Ο’ Jogo». Η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι έριξαν τις απαιτήσεις τους για τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό και ο διεθνής σέντερ μπακ πλησιάζει πλέον στην Πόρτο. «Ο Ολυμπιακός μειώνει τις απαιτήσεις του και συμφωνία του με την Πόρτο για τον Σεμέδο πλησιάζει», ήταν χαρακτηριστικά ο τίτλος του σχετικού ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα οι Ιβηρες, κομβικό ρόλο στην υπόθεση παίζει ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί στην Πόρτο. Η επιθυμία του Πορτογάλου, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, έχει κάνει τον Ολυμπιακό να αλλάξει στάση και να ρίξει τις απαιτήσεις του. Η «Ο’ Jogo» τονίζει ότι η υπόθεση του «ερυθρόλευκου» σέντερ μπακ βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι, με τους Δράκους να πιέζουν για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο και τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό να επιθυμεί την επιστροφή του στην πατρίδα του.

Ενας ποδοσφαιριστής που θέλει διακαώς στην Πόρτο ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, με τον τεχνικό των Δράκων να έχει άριστη άποψη για τον 27χρονο μπακ και να θεωρεί ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στην άμυνα της πορτογαλικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ