Μαρτίνς: «Κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε αυτό που θέλαμε»

Μαρτίνς: «Κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε αυτό που θέλαμε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με γκολ των Μασούρα (4’) και Τικίνιο (88’) ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη και επέστρεψε στις νίκες. Αυτή ήταν η πρώτη μέσα στο 2022 για τους Ερυθρόλευκους, που είδαν τη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ να αυξάνεται ξανά στους 9 βαθμούς, μια εβδομάδα πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τόνισε ότι οι παίκτες του έκαναν αυτό που έπρεπε απέναντι στους Ηπειρώτες και πήραν τη νίκη που έψαχναν. Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε επίσης στο γρήγορο γκολ που απλοποίησε τα πράγματα για τους Πειραιώτες, ενώ αναφερόμενος στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό τόνισε ότι είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει ξανά νεαρούς παίκτες, αφού οι απουσίες που έχουν οι Ερυθρόλευκοι είναι πολλές και δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Παίξαμε με σιγουριά κάναμε αυτό που έπρεπε, πετύχαμε νωρίς γκολ κάτι που θέλαμε να κάνουμε αλλά αν μπορούσαμε να βάλουμε ακόμα ένα γρήγορα το πλάνο θα ήταν διαφορετικό.

Μετά από τρία συνεχόμενα παιχνίδια που δεν είχαμε κερδίσει, κάτι που δεν είναι φυσιολογικό για εμάς, πήραμε αυτό που θέλαμε για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Το σημαντικό για εμάς είναι η νίκη σήμερα γιατί είμαστε Ολυμπιακός. Είναι πιθανότητα το να παίξουν ξανά οι νεαροί αφού έχουμε αρκετές απουσίες και θέλουμε βοήθεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ