H βαθμολογία της Superleague (pic)

H βαθμολογία της Superleague (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Superleague, μετά το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Απόλλων Σμύρνης.

Στο τελευταίο πιάτο της 19ης αγωνιστικής, ο Αστέρας αν και τα χρειάστηκε, επικράτησε με 1-0 του Απόλλων Σμύρνης στην Τρίπολη και βρίσκεται μέσα στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Αρκαδίας έφτασε τους 26 βαθμούς, όσους έχει και ο ΟΦΗ, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο από τους Κρητικούς. Από την άλλη, η ομάδα της Ελαφράς Ταξιαρχίας γνώρισε ακόμη μία ήττα στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 9 βαθμούς.

Xθες, ο Ολυμπιακός σημείωσε την πρώτη του νίκη μέσα στο 2022, καθώς επικράτησε με 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» του ΠΑΣ Γιάννινα. Πλέον, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παρέμεινε αήττητη, έφτασε τους 46 βαθμούς και βρίσκεται στο +9 από τον ΠΑΟΚ μία εβδομάδα πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση στην Τούμπα, με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν του Βόλου με 4-0 και να παραμένει στη 2η θέση με 37 βαθμούς.

Στην 3η θέση με 36 βαθμούς βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία έφυγε με το τρίποντο από το Περιστέρι, επικρατώντας με 2-0 του Ατρομήτου.

Στο πρώτο χρονικά ματς της Κυριακής (23/1), ο Άρης έμεινε… άσφαιρος ξανά, αυτή τη φορά απέναντι στη Λαμία (0-0).

Το Σάββατο (22/1), ο Παναθηναϊκός συνέχισε την ανοδική του πορεία στην Superleague. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικράτησε του Ιωνικού με 1-0 στην Νίκαια και εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πλέον, οι Πράσινοι έχουν 30 βαθμούς και βρίσκεται στο -6 από την ΑΕΚ.

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις συνέχισε και αυτήν την αγωνιστική ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου, μετά την νίκη κόντρα στην Ένωση την προηγούμενη αγωνιστική, πήρε ακόμα ένα διπλό στο πρωτάθλημα. Αυτή την φορά επικράτησε του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ και πλέον βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς. Από την άλλη, οι Κρητικοί έχασαν σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάληψη μίας θέση στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής της Superleague:

Σάββατο 22 Ιανουαρίου

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-4

Ιωνικός – Παναθηναϊκός 0-1

Κυριακή 23 Ιανουαρίου

Αρης – Λαμία 0-0

Ατρόμητος – ΑΕΚ 0-2

Βόλος – ΠΑΟΚ 0-4

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου

Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης 1-0

H βαθμολογία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ