Ευχάριστα νέα για την υγεία του Βέρχουλστ!

Ευχάριστα νέα για την υγεία του Βέρχουλστ!

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Βέρχουλστ ήταν καθαρές, με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα να παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και να ενσωματώνεται με την υπόλοιπη αποστολή.

Όλα καλά με τον Βέρχουλστ στον Απόλλωνα! Ο τερματοφύλακας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις  (μεταξύ άλλων τρεις αξονικές, υπέρηχο, καρδιολογικές λόγω των πόνων που είχε στο στήθος) οι οποίες ευτυχώς ήταν καθαρές κι έτσι ο Βέλγος άσος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο Βέρχουλστ ενσωματώθηκε μάλιστα με την υπόλοιπη αποστολή του Απόλλωνα η οποία θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Τρίπολης απόψε. Όπως είναι λογικό άπαντες στην ομάδα ηρέμησαν μετά από αυτή την εξέλιξη καθώς υπήρχε μεγάλη αγωνία, με τον 35χρονο τερματοφύλακα πάντως να πρέπει να μείνει για κάποιες μέρες εκτός προπονήσεων λόγω μίας ελαφριάς κάκωσης στο στέρνο.

Θυμίζουμε ότι στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αστέρα ο Βέρχουλστ συγκρούστηκε με τον Σίτο και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, του τοποθετήθηκε κολάρο και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου όπως αναφέραμε διαπιστώθηκε πως ευτυχώς όλα είναι καλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ