Άρης: Τα ρέστα του για την πρόκριση

Άρης: Τα ρέστα του για την πρόκριση

Ο Άρης θέλει να βγάλει αντίδραση στο σημερινό (20.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Η πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου είναι μονόδρομος για τον Άρη, που δοκιμάζεται σήμερα (20.00) στην Λαμία. Κόντρα στην άσχημη αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Κόντρα σε απίστευτες αποφάσεις των αρμοδίων, καθώς αναβλήθηκε αγώνας βόλεϊ σε κλειστό γήπεδο στη Λαμία και το παιχνίδι ποδοσφαίρου σε ανοικτό θα διεξαχθεί κανονικά!

Ο Άκης Μάντζιος ετοιμάζει αλλαγές, σε οτι αφορά την ενδεκάδα του σημερινού αγώνα, ειδικά μεσοεπιθετικά. Ο Καμαρά αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης στο 4-2-3-1 με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του ο Έλληνας τεχνικός.

Ακόμα, ο Μανσίνι θα είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα, καθώς εξέτισε τη τιμωρία του και θα αγωνιστεί σε μια εκ των δύο πλευρών της μεσαίας γραμμής. Αν αντικαταστήσει τον Ιτούρμπε στην δεξιά, ενώ αν πάρει τη θέση του Γκάμα στην αριστερή.

Ο προπονητής του Άρη δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του Τζέγκο, που ενσωματώθηκε με την εθνική Αυστραλίας. Οι Ματίγια και Εντιαγέ είναι υποψήφιοι για τη θέση του παρτενέρ του Σάσα στα αμυντικά χαφ.

Αντίθετα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Σιαμπάνη κάτω από την εστία, ενώ ένα ακόμα ερωτηματικό υπάρχει στην αριστερή πλευρά της αμυντικής γραμμής, με τους Γκάνεα και Λούμορ να την διεκδικούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ