Τα πολλά λόγια για Ζάχαβι και η προσγείωση στη πραγματικότητα

Τα πολλά λόγια για Ζάχαβι και η προσγείωση στη πραγματικότητα

Τι λένε στον Ολυμπιακό για τον Ισραηλινό και πόσο κοντά στην αλήθεια είναι όσα γράφουν σε καθημερινή βάση οι Ολλανδοί.

Οι περισσότεροι τον έχουν καταχωρημένο στο μυαλό τους από πέρσι. Τέσσερα γκολ έβαλε η Αϊντχόφεν στον Ολυμπιακό στα δύο ματς της φάσης των «32» του Europa League. Τέσσερα γκολ έγραψε και ο λογαριασμός του Εράν Ζαχάβι. Ενός επιθετικού που θεαματικότερο τρόπο δεν θα μπορούσε να βρει για να μπει στην… συζήτηση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καλός. Πολύ καλός. Και σαφώς μια ενδιαφέρουσα μεταγραφική περίπτωση με θέα στην καλοκαιρινή αγορά, μιας και –με τα μέχρι τώρα δεδομένα- μένει ελεύθερος. Ακόμη και αν τον Ιούλιο, κλείνει τα 35 του χρόνια.

Προς τι όμως το εισαγωγικό σημείωμα με αναφορές στον περασμένο Φλεβάρη και στον επόμενο Ιούλη; Υπάρχει λόγος. Όπως υπάρχουν σε καθημερινή βάση και μια σειρά από δημοσιεύματα στην Ολλανδία που παρουσιάζουν μια ιστορία που μάλλον απέχει αρκετά από την πραγματικότητα. Έχει προταθεί στον Ολυμπιακό ο Ζαχάβι. Πιθανότατα αρέσει και όλας, με το δέλεαρ του «ελεύθερου». Ότι οι Ερυθρόλευκοι όμως έχουν συμφωνήσει μαζί του και έχουν καταθέσει πρόταση στην Αϊντχόφεν για την απόκτηση του –άμεσα- ή ότι η Αϊντχόφεν κάνει τη δύσκολη κλπ προφανώς δεν εναρμονίζονται με την πραγματικότητα. Όπως και όλα τα υπόλοιπα που με συνέπεια οι Ολλανδοί παραθέτουν ως ρεπορτάζ

Σήμερα για παράδειγμα γράφτηκε μια διαφορετική παραλλαγή της ιστορίας: ότι τελικά ο Ζάχαβι ενώ έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, άλλαξε γνώμη και θα μείνει στην PSV θέλοντας να τιμήσει το συμβόλαιο του κλπ. Και μιας και το πράγμα φαίνεται σαν κάποιος να το τραβά από τα μαλλιά σε αυτή την τελευταία μεταγραφική εβδομάδα; Σίγουρα έχει ενδιαφέρον όσα ακούγονται στο λιμάνι για την υπόθεση. Με δύο λόγια; Πολύ φασαρία για το τίποτα. Ο Ζαχάβι έχει προταθεί. Προφανώς εξετάζεται όπως μια σειρά από καλούς ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Αλλά ως εκεί. Ούτε προτάσεις υπάρχουν, ούτε διαπραγματεύσεις, ούτε κάποιο σίριαλ βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Ολυμπιακός έχει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Τικίνιο Σοάρες για την κορυφή της επίθεσης. Και σίγουρα με ένα πρόγραμμα βουνό που τον θέλει στο γήπεδο κάθε τρεις-τέσσερις μέρες ως και το πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη, δεν προτίθεται να προχωρήσει σε «δομικές» αλλαγές στο ρόστερ. Άρα λοιπόν; Προφανώς κάποιο θέμα σοβαρό με τον Ζαχάβι δεν υπάρχει οπουδήποτε αλλού, πλην των ΜΜΕ της Ολλανδίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ