Ατρόμητος: Ήρθε στην Ελλάδα για τις υπογραφές ο Άλιμπετς (vid)

Ατρόμητος: Ήρθε στην Ελλάδα για τις υπογραφές ο Άλιμπετς (vid)

Σύμφωνα με ρουμανικά δημοσιεύματα ο Ντένις Άλιμπετς βρίσκεται στην χώρα μας προκειμένου να υπογράψει και στην συνέχεια να ανακοινωθεί από την ομάδα του Ατρόμητου.

Μεταγραφών συνέχεια για τον Ατρόμητο, καθώς μετά τους Ναμπί και Ροτάριου, η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται μια ανάσα από ακόμη μια μεταγραφική «έκπληξη». Πιο συγκεκριμένα παίκτης του Ατρομήτου θα πρέπει να θεωρείται ο Ντένις Άλιμπετς. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ρουμανικά ΜΜΕ ο 31χρονος επιιθετικός βρίσκεται στην χώρα μας, ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή.

Όπως αναφέρουν τα εν λόγο δημοσιεύματα ο Ρουμάνος φορ αναμενεται μέσα στην ημέρα να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, και αν όλα πάνε καλά στην συνέχεια να ανακοινώθεί από την ομάδα του Περιστερίου με την μορφή δανεισμού από την Καϊσερίσπορ.

Ο Άλιμπετς έχει φορέσει την φανέλα της εθνικής ομάδας της Ρουμανίας 22 φορές, σημειώνοντας και τρία γκολ, έχει 26 ματς και έξι γκολ σε Champions League και Europa League.

Έτσι η ομάδα του Κρις Κολμαν πρόκεται να προχωρήσει σε μια σημαντική προσθήκη,τονώνοντας την επιθετική της γραμμή στην προσπάθεια που κάνει να απεμπλακεί από τα σενάρια του υποβιβασμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ