Κατασχέθηκαν 230.000 ευρώ από τον Μπενζεμά για την υπόθεση του Βαλμπουενά

Κατασχέθηκαν 230.000 ευρώ από τον Μπενζεμά για την υπόθεση του Βαλμπουενά

Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων κατασχέθηκε το ποσό των 230.000 ευρώ από τον λογαριασμό του Μπενζεμά και καταβλήθηκε στον Βαλμπουενά για την υπόθεση με το sextape.

Η καταδικαστική απόφαση εις βάρος του Καρίμ Μπενζεμά για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά έφερε και την κατάσχεση 230.000 ευρώ από τον λογαριασμό του Γάλλου στράικερ.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης πριν από δύο μήνες είχε κριθεί ένοχος από το δικαστήριο των Βερσαλλιών για την υπόθεση του 2015, που αφορούσε τον εκβιασμό του Ματιέ Βαλμπουενά με video σεξουαλικού περιεχομένου. O έμπειρος φορ της ισπανικής ομάδας είχε τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης ενός έτους, με αναστολή, αλλά και με πρόστιμο για ηθική βλάβη του άλλοτε συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας και νυν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Τώρα, δύο μήνες μετά τη δίκη και την καταδικαστική απόφαση για τον Καρίμ Μπενζεμά, ήρθε η ώρα ο Γάλλος επιθετικός να πληρώσει το πρόστιμο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, έγινε κατάσχεση 230.000 ευρώ από τον λογαριασμό του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, ένα ποσό που ήταν υποχρεωμένος να καταβάλλει προς την πλευρά Βαλμπουενά.

Με την κατάσχεση του ποσού κλείνει οριστικά η υπόθεση, με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να κερδίζει τη διαμάχη με τον Καρίμ Μπενζεμά και να δικαιώνεται ηθικά, αλλά και οικονομικά για την υπόθεση του 2015, που είχε προκαλέσει σάλο στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ