Βαλμπουενά – «Ευτυχισμένος που παίζω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο»

Βαλμπουενά – «Ευτυχισμένος που παίζω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα και δήλωσε ευτυχισμένος που αγωνίζεται σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-0, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να τονίζει στις δηλώσεις του πως οι Ερυθρόλευκοι πήραν ψυχολογία με αυτό το αποτέλεσμα.

Παράλληλα, ο Γάλλος μέσος, επισήμανε ότι είναι πολύ ευτυχισμένος που αγωνίζεται σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, ενώ αναφέρθηκε και στο επικείμενο δύσκολο πρόγραμμα.

Οι δηλώσεις του Ματιέ Βαλμπουενά:

«Ήταν μια νίκη που την είχαμε ανάγκη. Την χρειαζόμασταν. Καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πάρουμε και ψυχολογία εν όψει της συνέχειας».

Για το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού: «Είναι ενας μήνας με πολλά ματς. Έχουμε ανάγκη όλους τους παίκτες μας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι ιδίως στα δύσκολα, δυνατοί και σαν οικογένεια ώστε να φτάνουμε στις νίκες και να τις απολαμβάνουμε μαζί».

Για τις 100 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είμαι ευτυχισμένος που παίζω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Χαίρομαι και θέλω να κερδίζω τίτλους με την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ