Λαμία: Μέσα ο Σιμόν, επιστρέφουν τρεις

Λαμία: Μέσα ο Σιμόν, επιστρέφουν τρεις

Με τρεις ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στην αποστολή στην οποία συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθείς Σιμόν ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για το ματς με τον ΟΦΗ.

Η Λαμία υποδέχεται τον ΟΦΗ το μεσημέρι του Σαββάτου (29/1, 15:00) για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μετά την πρόκριση επί του Άρη στο Κύπελλο κατεβαίνει στο παιχνίδι με ανεβασμένη ψυχολογία κόντρα στους Κρητικούς και θέλει την νίκη για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της. Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Έλληνας τεχνικός για το ματς με τον ΟΦΗ επιστρέφουν οι Γκαραβέλης, Μανούσος και Γκέντσογλου.

Μαζί τους για πρώτη φορά και ο Σιμόν, ο οποίος ανακοινώθηκε την περασμένη Τετάρτη. Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Τιρόνε που υπέστη τράβηγμα στο ματς με τον Άρη, ενώ εκτός για ένα ακόμη παιχνίδι παραμένει ο και ο Γκόλεμιτς και ο μακροχρόνια τραυματίας Ελευθεριάδης.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: 

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σιμόν, Σκόνδρας, Βύντρα, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Τσούκαλος και Μανουσάκης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ