Άρης: Σε αναμονή για Πάλμα ενόψει Παναιτωλικού

Άρης: Σε αναμονή για Πάλμα ενόψει Παναιτωλικού

Αν το διεθνές πιστοποιητικό μεταγραφής του μεσοεπιθετικού από την Ονδούρα φτάσει στα χέρια των ανθρώπων του Άρη μέσα στις επόμενες ώρες θα συμπεριληφθεί στην αποστολή που τα ταξιδέψει στο Αγρίνιο, ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ντέρμπι (2/2) με την ΑΕΚ.

Ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης την αποστολή ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (30/1) με τον Παναιτωλικό. Το αν θα συμπεριληφθεί σ’ αυτήν ο Λουίς Πάλμα, θα εξαρτηθεί από το αν θα φτάσει εγκαίρως στα χέρια των ανθρώπων του Άρη το διεθνές πιστοποιητικό μεταγραφής του μεσοεπιθετικού από την Ονδούρα.

Στην περίπτωση, πάντως, που δεν προλάβει την αναμέτρηση στο Αγρίνιο, τότε θα κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι της Τετάρτης (2/2) με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακόμα, με ενδιαφέρον αναμένεται το αν ο προπονητής του Άρη θα ξεκουράσει κάποιους παίκτες, που είναι επιβαρυμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ είναι και ξεκούραστη, καθώς δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα.

Ο προπονητής του Άρη δεν άνοιξε τα χαρτιά του σε οτι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, κάτι που δεν αποκλείεται να κάνει στη σημερινή τελευταία προπόνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ