Άρης: Νοκ άουτ ο Μπερτόλιο

Άρης: Νοκ άουτ ο Μπερτόλιο

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το προβλήμα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το αυριανό (30/1) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή (30/1) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε με τη πρωινή προπόνηση. Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης την αποστολή, στην οποία δεν συμπεριλήφθηκε ο Μπερτόλιο, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το προβλήμα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Ακόμα, εκτός έμεινε και ο Πάλμα, καθώς δεν έφτασε ακόμα στα χέρια των ανθρώπων του Άρη το διεθνές πιστοποιητικό του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (30/01), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας (αναχώρησε για το Αγρίνιο) για το αυριανό παιχνίδι στο γήπεδο του Παναιτωλικού (15:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Lucas Sasha, Kamara, Iturbe, Brabec, Fabiano Leismann, Sakic, Mancini, Ndiaye, Matilla, Sundgren, Cristian Lopez, Ganea, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης, Μαρμαρίδη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ