Άρης: Μονόδρομος η νίκη στο Αγρίνιο

Άρης: Μονόδρομος η νίκη στο Αγρίνιο

Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες για τους κιτρινόμαυρους στο σημερινό (15.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Με τη πλάτη στον τοίχο θα παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό (15.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, η κατάκτηση της νίκης είναι μονόδρομος για την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, ενώ θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσει τα αγωνιστικά του πλάνα, εξαιτίας της απουσίας του τραυματία Μπερτόλιο.

Αν ο Εντιαγέ αναλάβει ρόλο του επιτελικού μέσου, τότε ο Ματίγια θα αντικαταστήσει τον Τζέγκο – έχει υποχρεώσεις με την εθνική Αυστραλίας- στα αμυντικά χαφ. Στην αντίθετη περίπτωση ο Εντιαγέ θα είναι ο παρτενέρ του Σάσα και ένας εκ των Ιτούρμπε ή Γκαρσία θα αντικαταστήσει τον Μπερτόλιο.

Θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί οτι ως αντι-Μπερτόλιο δοκιμάστηκε και ο Καμαρά, με τον Μάνο να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης. Τέλος, Λούμορ και Γκάνεα διεκδικούν θέση στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ