Ακόμη απορεί ο Φαν Βέερτ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί αποβλήθηκα»

Ακόμη απορεί ο Φαν Βέερτ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί αποβλήθηκα»

Ο Τομ Φαν Βεέρτ μίλησε για το σπουδαίο διπλό του Βόλου, τα δυο γκολ που πέτυχε, αλλά και την κόκκινη κάρτα.

Ο Τομ Φαν Βέερτ είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της τεράστιας νίκης του Βόλου στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ με 2-1 και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο διπλό της ομάδας της Μαγνησίας.

Ο Ολλανδός επιθετικός του Βόλου τόνισε ότι το ματς ήταν… τρελό και θα μπορούσε να το πάρει οποιαδήποτε ομάδα, ενώ σχολίασε και την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε, λέγοντας πως δεν κατάλαβε γιατί αποβλήθηκε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:

«Ηταν σαν ένα… τρενάκι του λουνα παρκ αυτό το ματς. Υπήρχε χαμένο πέναλτι, χάθηκαν ευκαιρίες, θα μπορούσε οποιαδήποτε ομάδα να πάρει τη νίκη. Ευτυχώς ήρθε σε εμάς. Δεν ήμουν αγχωμένος στη φάση του πέναλτι. Από τη στιγμή που πήρα τη μπάλα στα χέρια μου, συγκεντρώθηκα και εκτέλεσα, κάνοντας το γκολ».

Για την αποβολή του: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δέχθηκα κόκκινη κάρτα. Εχω να δεχθώ κόκκινη από το 2017. Τότε μπορούσα να τη δεχθώ. Αυτή όχι. Ο διαιτητής με είχε προειδοποιήσει τρεις φορές».

Για την προσωπική του απόδοση και τα γκολ που έχει πετύχει: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Το σημερινό γκολ δεν ήταν μία κλασική ευκαιρία. Εκανα το σουτ και μπήκε. Το είχα ξανακάνει στο παρελθόν και δεν είχε μπει. Νιώθω ελεύθερος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ