Ίνγκασον: «Είναι top class τερματοφύλακας ο Βατσλίκ»

Ίνγκασον: «Είναι top class τερματοφύλακας ο Βατσλίκ»

Ο Ίνγκι Ίνγκασον αποθέωσε τον Τσέχο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού χαρακτηρίζοντας τον top class ποδοσφαιριστή.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ήταν ο κορυφαίος για τον ΠΑΟΚ στην ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Τόμας Βατσλίκ και την εμφάνιση του.

Ο Ισλανδός αμυντικός στο πρώτο ημίχρονο έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά είδε τον Τσέχο γκολκίπερ να του στερεί το γκολ κι εκείνος τον αποθέωσε μετά το ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μία ομάδα στο γήπεδο και ο Ολυμπιακός είχε πολλά προβλήματα. Θα μπορούσαμε να πάμε στα αποδυτήρια με 1-2 γκολ αλλά το 1-1 ήταν κρίσιμο. Το γκολ που δεχτήκαμε ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε, ήταν σαν να μας έκοψε τα φτερά, όμως, συνεχίζουμε».

Για το τι έφταιξε: «Το σημαντικό ήταν ότι ο Ολυμπιακός άλλαξε το σύστημα του με συνέπεια να έχει περισσότερους παίκτες στον άξονα και δεν μπορούσαμε να επιτεθούμε κάθετα. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε, είχαμε ηρεμία μόνο που το χαλάσαμε στα τελευταία μέτρα στο γήπεδο. Μας έλειψε λίγο η ποιότητα και το καθαρό μυαλό. Ίσως το γεγονός ότι πιέσαμε πολύ στο πρώτο ημίχρονο να μας κόστισε γιατί μας έλειψε η ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το αν θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο την άμυνα: «Ήταν κάτι που μας απασχολούσε, αλλά η ομάδα έχει βελτιωθεί η ομάδα στην άμυνα. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ μετά τη διακοπή. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε ουσιαστικές ευκαιρίες. Πέτυχε γκολ από μία στημένη φάση. Ο ΠΑΟΚ έκανε ότι έπρεπε για να νικήσει, αλλά το ματς έληξε 1-1. Αντιμετωπίζαμε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Το τελευταίο διάστημα έχουμε μειώσει τη διαφορά. Δεν θα τα παρατήσουμε, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μειώσουμε κι άλλο τη διαφορά ενόψει των πλέι οφ γιατί εκεί όλα μπορούν να συμβούν».

Για την κεφαλιά του στο πρώτο ημίχρονο: «Όταν έπιασα την κεφαλιά θεώρησα ότι τα έχω κάνει όλα καλά, αλλά είναι ένας top class τερματοφύλακας. Ισως θα έπρεπε να βάλω περισσότερη δύναμη στην κεφαλιά μου για να μπορέσω να τον νικήσω, αλλά όπως είπα είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος».

Για το μέλλον του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ σε ένα φανταστικό κλαμπ. Περνάω φανταστικά στην πόλη. Είναι μία ερώτηση που θα πρέπει να κάνετε στη διοίκηση. Είμαι αφοσιωμένος στα παιχνίδια που έχουμε να παίξουμε. Έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ το έχω πει, το λέω και θα το ξαναλέω και θα πρέπει να ρωτήσετε άλλους ανθρώπους»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ