Άρης: Μια ανάσα από Εμπακατά (Pic & vid)

Άρης: Μια ανάσα από Εμπακατά (Pic & vid)

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα οι κιτρινόμαυροι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 23χρονο Κονγκολέζο αμυντικό που έμεινε ελεύθερος από την Σοσό.

Ο Σάλεμ Εμπακατά βρίσκεται μια ανάσα από το Κλεάνθης Βικελίδης, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα. Ο 23χρονος Κονγκολέζος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Σοσό, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε 61 εμφανίσεις τα τελευταία τρία χρόνια.

Στη γαλλική ομάδα, άλλωστε, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά ο Εμπακατά, καθώς ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της και έπαιξε σε όλες τις ομάδες νέων. Ο παίκτης, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρονται στην Γαλλία, έχει συμφωνήσει προφορικά με τους κιτρινόμαυρους και αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2.5 ετών με τον Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι, εξάλλου, είχαν αποφασίσει να κινηθούν την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για δεξί μπακ, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει τη χρυσή τομή στις συζητήσεις τους με τον Σούντγκρεν για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ