Τέλος οι μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ – Τί γίνεται με τις αποχωρήσεις

Τέλος οι μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ – Τί γίνεται με τις αποχωρήσεις

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως δεν προχωράει σε άλλη μεταγραφή τον Γενάρη, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποχωρήσεις από το ασπρόμαυρο ρόστερ.

O ΠΑΟΚ δεν πρόλαβε να προχωρήσει σε κάποια κίνηση στην τελευταία μέρα των μεταγραφών, ενώ όπως όλα δείχνουν δεν θα το κάνει ούτε από την αγορά των ελεύθερων. Ο Δικέφαλος του βορρά παρότι προσπάθησε τα τελευταία 24ωρα για παίκτη, δεν κατάφερε να βρει αυτό που έψαχνε και έμεινε με τις προσθήκες των Σάστρε και Σοάρες για τον Ιανουάριο.

Ο Ζοσέ Μπότο σε συνεργασία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ασχολήθηκαν με δυο περιπτώσεις εξτρέμ τις τελευταίες μέρες, όμως εντέλει έκαναν πίσω και δεν προχώρησαν στην απόκτηση ενός εκ των δυο.

Από τις δυο αυτές περιπτώσεις, ο ένας αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα της Πορτογαλίας που διεκδικεί πρωτάθλημα και παρά το γεγονός ότι συζήτησε αρκετά το ενδεχόμενο να έρθει στην Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να παραμείνει στον σύλλογό του, αν και δεν παίρνει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Όσον αφορά τώρα το κομμάτι των αποχωρήσεων στον ΠΑΟΚ τα πάντα είναι ανοιχτά, αφού υπάρχει ενδιαφέρον για τους Άντερσον Εσίτι από Ουγγαρία και Τόμας Μουργκ από τις ΗΠΑ. Ο Λουτσέσκου, αλλά και ο ΠΑΟΚ γενικότερα δεν «καίγονται» να κρατήσουν κανέναν εκ των δυο και δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις, ενώ από εκεί και πέρα ο Φερνάντο Βαρέλα όπως όλα δείχνουν, θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ