Μπλέκουν τον Ρόνι Λόπες και με την Αντάλιασπορ οι Τούρκοι

Μπλέκουν τον Ρόνι Λόπες και με την Αντάλιασπορ οι Τούρκοι

Μετά την Κόνιασπορ και η Αντάλιασπορ στο κόλπο για την απόκτηση του Ρόνι Λόπες, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Τουρκία.

Αυξάνονται οι μνηστήρες για τον Ρόνι Λόπες, καθώς μετά την Κόνιασπορ στο κόλπο για την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού μπήκε και η Αντάλιασπορ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Τούρκοι.

Όπως ενημερωθήκατε χθες το βράδυ από «to10», οι Πειραιώτες βρίσκονται σε συζητήσεις με την Κόνιασπορ του Αχμέντ Χασάν για την παραχώρηση του Ρόνι Λόπες. Οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετικές σχέσεις από τον δανεισμό του Αιγύπτιου επιθετικού και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του 26χρονου Πορτογάλου. Ωστόσο, σήμερα το μεσημέρι υπήρξε ρεπορτάζ στην Τουρκία, που ανέφερε ότι εκτός από την Κόνιασπορ για τον Ιβηρα μεσοεπιθετικό ενδιαφέρεται επίσης και η Αντάλιασπορ.

Η τούρκικη ομάδα βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας και κάνει μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνει πρώτη κατηγορία. Η διαφορά από την 16η Γκιρεσούνσπορ είναι στους δύο βαθμούς και η διοίκηση της Αντάλιασπορ θέλει να ενισχύσει την ομάδα με παίκτες πρώτης γραμμής, που θα τη βοηθήσουν να βελτιωθεί και να παραμείνει στην Superligi.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία ολοκληρώνεται στις 8 Φεβρουαρίου, ενώ ο Ρόνι Λόπες στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν πραγματοποίησε 20 συμμετοχές (σ.σ. 790 λεπτά), έχοντας δύο γκολ και 2 ασιστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Απομένει να φανεί εάν υπάρχει όντως ενδιαφέρον από την Αντάλιασπορ για τον Ιβηρα μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού ή αν είναι απλά μεταγραφικά σενάρια από τους Τούρκους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Κόνιασπορ επιθυμεί την απόκτησή του και βρίσκεται σε επαφές με τους Ερυθρόλευκους για να την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ