Κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ, εν όψει Απόλλωνα

Κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ, εν όψει Απόλλωνα

Στον ΠΑΟΚ εντοπίστηκε ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού μία ημέρα πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και συνολικά εκτός αποστολής έμειναν οκτώ παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, καθώς την Τετάρτη (2/1 21:30) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Στα καθιερωμένα τεστ στα οποία υποβλήθηκε η ομάδα του ΠΑΟΚ εντοπίστηκε ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού, το οποίο και τέθηκε άμεσα σε καραντίνα, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου του βορρά» ολοκληρώθηκε με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και αμέσως μετά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ρασβάν Λουτσέσκου, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αθήνα για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Εκτός λόγω τιμωρίας έμεινε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ενώ θα απουσιάσει και ο Μπίσεσβαρ ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στη μέση και τους προσαγωγούς. Επιπλέον από την αποστολή θα απουσιάσουν ακόμα οι Κρέσπο, Βαρέλα, Μιτρίτσα και Ζαμπά, όπως και οι γνωστοί παίκτες που απουσιάζουν λόγω τραυματισμού, Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: 

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Σάστρε, Μιχάι, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Εσίτι , Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ .

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ