Ιωνικός: Στην αποστολή ο Μαχαίρας για το ματς με τον Βόλο

Ιωνικός: Στην αποστολή ο Μαχαίρας για το ματς με τον Βόλο

Ο Ιωνικός θα έχει στην διάθεση του τον Θεοδόση Μαχαίρα μετά από αρκετό καιρό, ωστόσο θα έχει και αρκετές απουσίες για παιχνίδι κόντρα στον Βόλο.

Ο Ιωνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς με τον Βόλο, την Τετάρτη (19:30, 2/2) για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ιωνικός εν όψει της αναμέτρησης με τον Βόλο θα βρίσκεται και ο Θεοδόσης Μαχαίρας, ο οποίος έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης μετά τον σοβαρό τραυματισμό, καθώς είχε υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τον περασμένο Αύγουστο.

Αντίθετα, εκτός βρίσκονται τόσο ο τραυματίας Γκοτσούλιας, για διαφορετικούς λόγους και οι Τουράμ, Καμπράλ, Βαλέντε, Χριστοδουλής και Μπάσα. Επιστρέφει ο Ρομαό μετά την εξέτιση της ποινής του κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ιωνικού: 

Χουτεσιώτης, Ρόκου, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Κιάκος, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ρομαό, Κάνιας, Λένις, Μάναλης, Μαχαίρας, Ματσούκας, Πλατέλλας, Μάντζης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ