Άρης: Σε βαρύ κλίμα το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Άρης: Σε βαρύ κλίμα το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Κάτω από την «σκιά» της δολοφονίας του Άλκη, ο Άρης υποδέχεται σήμερα (19.30) την ΑΕΚ σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στη προσπάθεια του να μπει στα πλέι οφ.

Με τι όρεξη να μιλήσει κανείς για ποδόσφαιρο, μετά τα όσα τραγικά έγιναν χθες και την δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Κάτω από το βαρύ αυτό κλίμα, με την αγανάκτηση,τον πόνο και την οργή και ένα τεράστιο «γιατί» να ξεχειλίζουν, θα παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό (19.30) ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μετά την νίκη επί του Παναιτωλικού, οι κιτρίνομαυροι θέλουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, στην προσπάθεια τους να μπουν και πάλι στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

O Άκης Μάντζιος δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο Αγρίνιο. Η απουσία, άλλωστε, του Μπερτόλιο περιορίζει τις επιλογές του και το πιθανότερο είναι ο Εντιαγέ να αναλάβει και πάλι τον ρόλο του επιτελικού μέσου, ενώ ο Ματίγια θα είναι ο παρτενέρ του Σάσα στα αμυντικά χαφ.

Ακόμα την τελευταία στιγμή ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται οτι θα αποφασίσει για το αν θα ξεκινήσει κάτω από την εστία ο Σιαμπάνης ή ο Κουέστα, με τον Έλληνα τερματοφύλακα, πάντως, να έχει προβάδισμα.

Για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι νεοαποκτηθέντες Ντακουρέ και Πάλμα, ενώ ο τελευταίος, μάλιστα, δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ