Η βαθμολογία της Superleague (pic)

Η βαθμολογία της Superleague (pic)

Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Superleague μετά τις νίκες των Ολυμπιακού, Άρη, ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης και την ισοπαλία στο Βόλος - Ιωνικός

Ο Άρης επικράτησε πριν λίγο με σκορ 2-1 της ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Superleague, το οποίο διεξήχθη στη σκιά της άγριας δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Πλέον, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει μπει για τα καλά στο κόλπο των play off, καθώς βρίσκεται μόλις στο -1 από τον 6ο ΠΑΣ Γιάννινα (και με ματς λιγότερο οι Θεσσαλονικείς). Υπενθυμίζεται πως ο Άρης έχει ξεκινήσει με -6 το φετινό πρωτάθλημα.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει 3-1 τον Παναιτωλικό στο «Καραϊσκάκης», με τους «ερυθρόλευκους» πλέον να βρίσκονται στους 50 βαθμούς, στο +14 από την 3η ΑΕΚ και στο +12 από τον 2ο ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως έχει ένα ματς λιγότερο, καθώς αυτή την ώρα αγωνίζεται στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη ήττα-σοκ στο Ηράκλειο, καθώς ο ΟΦΗ πραγματοποίησε μυθική ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο και τελικά πήρε τη νίκη με 3-2. Πέμπτο με 30 πόντους το «τριφύλλι», στο -2 από τον 4ο Αστέρα Τρίπολης (που νίκησε νωρίτερα 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα) και μαζί με τον ΠΑΣ (η ομάδα των Ιωαννίνων έχει παιχνίδι περισσότερο). Ισόβαθμος με τον Άρη ο ΟΦΗ, στην 7η θέση με 29 βαθμούς.

Βόλος και Ιωνικός ήρθαν ισόπαλοι (1-1), στον μοναδικό, μέχρι στιγμής, αγώνα της ημέρας (2/2) που δεν είχε νικητή.

Η βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ