Το… survivor του Γιαννίκη

Το… survivor του Γιαννίκη

Ρεβάνς προημιτελικών με ΠΑΟΚ, επίσκεψη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και... ραντεβού με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ματς-φωτιά, με τον Αργύρη Γιαννίκη στα σχοινιά.

Τέταρτη ήττα στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος. Στο ίδιο έργο θεατές και στο «Βικελίδης». Η ΑΕΚ παραπαίει. Σε ένα ματς που διεξήχθη υπό τη βαριά σκιά της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, η Ένωση δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Προβληματίζοντας για ακόμη μια φορά με την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο.

Η ΑΕΚ φωνάζει εδώ και καιρό πως δεν είναι καλά. Έχει χάσει ματς με τον κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο και πλέον δεν είναι σίγουρη ούτε η συμμετοχή της στα playoffs! Μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα της Super League αρκεί για να καταλάβει κανείς τον… πόλεμο που θα επακολουθήσει. Χαμός για λίγες θέσεις, με την Ένωση να δείχνει συνεχώς αυτοκτονικές τάσεις.

Η εσωστρέφεια έχει ριζώσει για τα καλά στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Με το ένα αρνητικό αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο και την ομάδα να μη σηκώνει κεφάλι, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τη συνέχεια. Ο Δικέφαλος βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι και αναμφίβολα ο Αργύρης Γιαννίκης δεν αισθάνεται και πολύ άνετα στη θέση του.

Η μαγκιά του Αραούχο και τα «σκουλήκια» του Τζαβέλλα (vid) | to10.gr

Τον Δεκέμβρη και μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, ο Έλληνας τεχνικός έλαβε την… ψήφο εμπιστοσύνης από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με την ενεργοποίηση της οψιόν του συμβολαίου του. Ωστόσο, από τότε έχει περάσει μπόλικος καιρός, με την ΑΕΚ να παραμένει προσκολλημένη στα… βράχια, χωρίς την παραμικρή βελτίωση στο παιχνίδι της. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ βρίσκεται σε σύγχυση τον τελευταίο καιρό, κάτι που φάνηκε και με τη χθεσινή αλλαγή του Λιβάι.

Εχοντας πετάξει εδώ και καιρό λευκή πετσέτα στο πρωτάθλημα, ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει είναι το Κύπελλο. Αλλά με αυτήν την εικόνα, η βαλίτσα δύσκολα να πάει μακριά. Το 0-0 της Τούμπας έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς, με την ΑΕΚ να τα παίζει όλα για όλα την Τετάρτη (9/2) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Όμως, δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ που… πονοκεφαλιάζει τον Αργύρη Γιαννίκη. Μετά τη ρεβάνς με τους «ασπρόμαυρους», ακολουθεί (13/2) η επίσκεψη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ενας αποκλεισμός από τους «ασπρόμαυρους» ή ένας διασυρμός από τον Ολυμπιακό, ενδέχεται να φέρει πιο κοντά στην έξοδο τον πρώην κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα.

Βεβαίως, οι δοκιμασίες του Φλεβάρη δε σταματούν εκεί, με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει στα τέλη του μήνα τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Τρία ντέρμπι σε σύντομο χρονικό διάστημα, τρεις επικίνδυνες αποστολές για τον Γιαννίκη και την Ένωση.

Γιαννίκης: «Συγγνώμη από τον κόσμο μας…» | to10.gr

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της έναν Γολγοθά. Όπως και ο προπονητής της. Βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί, ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Η Ένωση θυμίζει πλέον την περσινή ομάδα. Που στο… παρά πέντε, εξασφάλισε τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η βελτίωση αγνοείται, η λέξη «ήττα» συντροφεύει παντού τον Δικέφαλο και ο Αργύρης Γιαννίκης ενδέχεται να παίξει το… κεφάλι του στα ντέρμπι που ακολουθούν. Αρχής γενομένης από τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ