Γιαννίκης: «Χάσαμε ξανά από δικά μας λάθη»

Γιαννίκης: «Χάσαμε ξανά από δικά μας λάθη»

Ο Αργύρης Γιαννίκης στην χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ στάθηκε στα λάθη που έγιναν από την ομάδα με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα από τον Άρη.

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague και αυτή ήταν δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Ένωση μετά από αυτή με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ και πάλι με 2-1.

Η προπόνηση της Πέμπτης έγινε σε πολύ βαρύ κλίμα για την ΑΕΚ στα Σπάτα και ο προπονητής των κιτρινόμαυρων Αργύρης Γιαννίκης, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τους λόγους που οδήγησαν στο 2-1 από τον Άρη και στάθηκε στα λάθη που έγιναν.

Προς το παρόν στην ΑΕΚ δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης προπονητή και η ομάδα θα πορευτεί με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο της τουλάχιστον μέχρι και τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη.

Στα αγωνιστικά ο ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς λόγω του ερεθισμού στο γόνατο, που του στέρησε τη συμμετοχή στο ματς με τον Άρη, θα χάσει σίγουρα το ματς της Κυριακής με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ (15:00), ενώ παραμένει άγνωστο αν θα καταφέρει να προλάβει τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιαννίκης στους παίκτες του: 

«Κάναμε ξανά πολλά λάθη και χάσαμε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Στατιστικά ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη. Κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο και μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, όμως και πάλι χάσαμε ένα ματς με τα λάθη μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ