Ιωνικός: Παραμένουν τα τρία κρούσματα εν όψει Ολυμπιακού

Ιωνικός: Παραμένουν τα τρία κρούσματα εν όψει Ολυμπιακού

Ο Ιωνικός ολοκληρώνει την προετοιμασία εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και θετικό είναι πως δεν προέκυψε κάποιο νέο κρούσμα.

Ο Ιωνικός την Παρασκευή ολοκληρώνει την προετοιμασία του εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (6/2, 17:15) για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Στα ευχάριστα για τους «κυανόλευκους», ότι δεν έχει προκύψει κάποιο νέο κρούσμα κορωνοϊού στις τάξεις τους, μετά και τα τεστ που διεξήχθησαν την Παρασκευή (4/2). Βέβαια, οι τρεις ποδοσφαιριστές που είχαν βρεθεί θετικοί τις προηγούμενες μέρες, παραμένουν νοσούντες και, όπως είναι φυσιολογικό, εφόσον δεν βγάλουν αρνητικό δεν θα βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας της Νίκαιας.

Επιπλέον κόντρα στον Ολυμπιακό έχουν δηλωθεί και Γιώργος Βαλεριάνος και Γιώργος Μύγας να εκτίσουν τις τιμωρίες τους με τον δεύτερο να αναμένεται να απουσιάσει και από το επόμενο παιχνίδι του Ιωνικού με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες.

Το Σάββατο το μεσημέρι θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν από την αναμέτρηση και αμέσως μετά ο Δημήτρης Σπανός θα ανακοινώσει την αποστολή εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ