«Μάχες» για την εξάδα σε Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο

«Μάχες» για την εξάδα σε Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο

Δύο παιχνίδια έχει το σημερινό... μενού της 22ης αγωνιστικής της Super League, με τον Άρη να φιλοξενεί τον Βόλο, την ώρα που ο Παναιτωλικός θα υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Επιστροφή στη δράση για την Super League, με το σημερινό… μενού της 22ης αγωνιστικής να έχει δύο αναμετρήσεις σε Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο.

Στις 19:30, ο Άρης, υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Βόλο σε ένα «ντέρμπι» εξάδας. Οι «κίτρινοι» που βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, προέρχονται από την πολύ σημαντική νίκη με την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από τη σκιά της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Ο Βόλος από την άλλη, προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ιωνικό και θέλει ένα καλό αποτέλεσμα για να συνεχίσει να πιστεύει στην εξάδα, από την οποία βρίσκεται στο -5 αυτή τη στιγμή.

Την ίδια ώρα, στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα ακόμα παιχνίδι που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την εξάδα.

Οι Αγρινιώτες ηττήθηκαν στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό, μετά ένα ονειρικό σερί με τρεις νίκες απέναντι σε ΑΕΚ, την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και ΟΦΗ.

Ο ΠΑΣ από την άλλη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση με 30 βαθμούς, ωστόσο αυτή τη στιγμή όλα βρίσκονται στον «αέρα» μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να δικαιώσει την ΑΕΛ, κάτι που σημαίνει πως εφόσον δεν αλλάξει η απόφαση, τότε η ομάδα των Ιωαννίνων θα τιμωρηθεί με αφαίρεση 5-10 βαθμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ