Τσιγγάρας: «Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Τσιγγάρας: «Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο Χάρης Τσιγγάρας μίλησε για τα συνεχόμενα ντέρμπι του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα τονίζοντας πως άξιζε κάτι περισσότερο η ομάδα του κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ενώ εξέφρασε την πίστη του για νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Για το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για εκείνα που προηγήθηκαν με ΑΕΚ και Ολυμπιακό μίλησε στην κάμερα της NOVA ο Χάρης Τσιγγάρας. Ο νεαρός άσος τόνισε πως η ομάδα του άξιζε κάτι περισσότερο στα δύο τελευταία ντέρμπι ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για νίκη απέναντι στους «πράσινους».

Όσα είπε ο Τσιγγάρας:

Για τα διαδοχικά ματς του ΠΑΟΚ: «Όταν τελειώνει ένα ματς κοιτάμε πάντα το επόμενο γιατί έρχεται πολύ γρήγορα, οπότε είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό».

Για την καλή εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ: «Έχει πολλές φορές ότι είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα. Πιστεύω ότι δικαιούμασταν τη νίκη με τον Ολυμπιακό και ίσως ένα καλύτερο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ. Τώρα έχουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό, κοιτάμε αυτό το παιχνίδι και μετά ότι ματς έρχεται κοιτάμε το επόμενο».

Για το τι έχει αλλάξει στην εικόνα του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις, υπάρχουν νέες προσθήκες, ο προπονητής ζητάει διαφορετικά πράγματα, οπότε σε κάθε ματς είμαστε εντελώς διαφορετικοί και καλύτεροι».

Για το πώς αντιμετωπίζουν το υπόλοιπο της σεζόν σε ότι αφορά τους στόχους της ομάδας: «Τίποτα δεν έχει αλλάξει, κοιτάμε και τις τρεις διοργανώσεις και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και το ευρωπαϊκό, οπότε συνεχίζουμε σε αυτά τα τρία».

Για την δική του παρουσία: «Δεν νιώθω πρωταγωνιστής, είμαι μέρος της ομάδας, συνεχίζουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα είναι μια καλή ομάδα με ένταση, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ