ΑΕΚ: Με Γέβτιτς στην ενδεκάδα, βασικός και ο Σβάρνας (pic)

ΑΕΚ: Με Γέβτιτς στην ενδεκάδα, βασικός και ο Σβάρνας (pic)

Με Γέβτιτς και Σβάρνα στο αρχικό της σχήμα θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 15:00 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ για την 22η αγωνιστική της Superleague με στόχο την επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Με τον Γέβτιτς και τον Σβάρνα στο αρχικό της σχήμα η Ένωση, που θα παραταχθεί με σύστημα 4-2-3-1. Συγκεκριμένα, ο Τσιντώντας θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Μοχαμάντι και Μισελέν ακραία μπακ, ενώ δίδυμο στα στόπερ οι Μήτογλου και Σβάρνας.

Το δίδυμο των χαφ θα αποτελέσουν οι οι Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι, με 10άρι τον Ντάρκο Γέβτιτς. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Λιβάι Γκαρσία, στο αριστερό ο Τσούμπερ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σέρχιο Αραούχο.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Χατζηεμμανουήλ, Ρότα, Χατζισαφί, Κορνέζος, Σάκχοφ, Μουστακόπουλος, Αμραμπατ, Ανσαριφάρντ και Τάνκοβιτς.

Υπενθυμίζεται πως ο Αργύρης Γιαννίκης δεν είχε συμπεριλάβει τον Ντάρκο Γέβτιτς ούτε στην αποστολή για το ματς με τον Άρη λόγω πειθαρχικού παραμπτώματος, όμως σήμερα πήρε φανέλα βασικού.

Η ενδεκάδα του Απόλλωνα Σμύρνης: Βέρχουλστ, Ντεντάκη, Βιτλή, Γιακιμόφσκι, Λισγάρα, Ρογκίνε, Φατιόν, Τσιμπσάχ, Παμλίδη, Τσιλούλη και Σίγκνιεβιτς.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Κότσαρης, Τουτουαρίμα, Γιαννιώτας, Μαρτίνες, Μπαξεβανίδης, Παπαγεωργίου, Σλίβκα, Ράιλι και Ιωαννίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ