Αντίστροφη μέτρηση για Γιαννίκη: Ψάχνει προπονητή ο Μελισσανίδης

Αντίστροφη μέτρηση για Γιαννίκη: Ψάχνει προπονητή ο Μελισσανίδης

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την ΑΕΚ ίσως και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Αργύρης Γιαννίκης. Ειλημμένη η απόφαση του Μελισσανίδη.

Αποτυχημένο αποδεικνύεται το μοντέλο της επένδυσης σε έναν προπονητή χωρίς ιδιαίτερες παραστάσεις στην καριέρα του για την ΑΕΚ. Το ρίσκο που πήρε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την πρόσληψη του Αργύρη Γιαννίκη δεν του βγήκε, αφού η ΑΕΚ έμεινε έξω απ’ όλους τους στόχους της από πολύ νωρίς.

Το κυριότερο ωστόσο είναι πως η Ένωση δεν δείχνει καμία εξέλιξη στο γήπεδο και παρά τη στήριξη που παρείχε ο ίδιος ο Μελισσανίδης στον Έλληνα προπονητή, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του μετά από την ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, τα αποτελέσματα δεν τον δικαίωσαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο Μελισσανίδης έχει πλέον αποφασίσει να διώξει από την ΑΕΚ τον Γιαννίκη και ίσως να το είχε κάνει ήδη αν δεν υπήρχε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την ερχόμενη Κυριακή. Ένα ματς που «παγώνει» τις εξελίξεις, οι οποίες όμως αναμένεται να τρέξουν αργά ή γρήγορα.

Έτσι κι αλλιώς ήδη ξεκίνησε η αναζήτηση προπονητή, ο οποίος θα είναι τελείως διαφορετικού στυλ από τον Γιαννίκη. Θα έχει εμπειρία, βαρύ βιογραφικό, ισχυρή προσωπικότητα και καταγεγραμμένες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Ένα τέτοιο προφίλ θα αναζητήσει η ΑΕΚ για την επόμενη μέρα της, η οποία δεν συμπεριλαμβάνει τον Γιαννίκη.

Η αλλαγή προπονητή μάλιστα αναμένεται να μην είναι και η μοναδική, καθώς υπάρχει δυσαρέσκεια πλέον για πολλά στελέχη της ομάδας μετά από ακόμα μία αποτυχημένη χρονιά. Και σύντομα αναμένεται να προκύψουν κι άλλες αλλαγές, τόσο σε επίπεδο στελεχών της ομάδας, όσο και σε επίπεδο ρόστερ αφού τα καλοκαίρι αναμένεται.,.. ξήλωμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ