ΑΕΚ: Η σιγουριά του Τζαβέλλα για απαλλαγή και η ατάκα του στον γυμναστή

ΑΕΚ: Η σιγουριά του Τζαβέλλα για απαλλαγή και η ατάκα του στον γυμναστή

Ο Γιώργος Τζαβέλλας πήγε απευθείας από τα γραφεία της Λίγκας για προπόνηση στα Σπάτα ώστε να τεθεί στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας απαλλάχθηκε από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Άρη και έτσι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι της Κυριακής (13/2) με τον Ολυμπιακό. Ο Ελληνας αμυντικός έχασε λόγω της απολογίας του την προπόνηση της ΑΕΚ ωστόσο ήταν σίγουρος πως θα αθωωθεί και είχε… προειδοποιήσει τον γυμναστή της ομάδας, να τον περιμένει στα Σπάτα το απόγευμα.

«Επειδή εγώ θα αθωωθώ και θα το δεις, θα σε φέρω και το απόγευμα εδώ για να με προπονήσεις», είπε χαρακτηριστικά ο διεθνής αμυντικός κι έτσι έγινε. Ο Τζαβέλλας έφτασε στο προπονητικό κέντρο την ώρα ουσιαστικά που τελείωνε η προπόνηση και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ώστε να μην μείνει πίσω και να είναι έτοιμος για το ντέρμπι στο Φάληρο.

Η εξέλιξη με τον Τζαβέλλα βέβαια προκάλεσε ένα μίνι ντόμινο αφού ο ο Γιώργος Κορνέζος, που το πρωί έκανε προπόνηση με την πρώτη ομάδα, εν αναμονή της εκδίκασης και της απόφασης για τον Τζαβέλλα, μπήκε τελικά στην αποστολή της ΑΕΚ Β’ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Καλαμάτα. Ο νεαρός αμυντικός μάλιστα πρόλαβε το πούλμαν της αποστολής στα διόδια της Ελευσίνας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ