Προβάδισμα Φαν Σιπ για την ΑΕΚ

Προβάδισμα Φαν Σιπ για την ΑΕΚ

Ο Σάντος είναι ο μεγάλος στόχος αλλά σε περίπτωση που χρειαστεί άμεσα προπονητή η ΑΕΚ «βλέπει» ως λύση τον γνώριμο της Φαν Σιπ όπως άλλωστε εδώ και καιρό είχε αποκαλύψει to10.

Είναι αλήθεια πως ο Τζον Φαν Σιπ όσο ήταν στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας είχε ένθερμους υποστηρικτές στο «μπλοκ» της ΑΕΚ στην ΕΠΟ. Για αυτό και η πληροφορία που διαρρέεται εδώ και λίγη ώρα για τον πρώην Ομοσπονδιακό προπονητή επιβεβαιώνοντας έτσι μέχρι κεραίας αυτό που από την 1η Φεβρουαρίου είχε αποκαλύψει ο Agent Leaks στο «10».

Ότι εδώ και καιρό συνεργάτες του Μελισσανίδη βλέποντας πως το τέλος του Γιαννίκη πλησιάζει έχουν συμβουλέψει τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ να πάρει προπονητή τον Φαν Σιπ. Και αυτό γιατί μπορεί ο Φερνάντο Σάντος να είναι ο διακαής πόθος, που παρεμπιπτόντως διαβάσατε πρώτα και αποκλειστικά από to10, αλλά ούτε τώρα μπορεί να έρθει ούτε εύκολη περίπτωση ακόμη και για το καλοκαίρι είναι.

Και επειδή είναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ δεν θα πορευτεί με τον Γιαννίκη που μένει όπως όλα δείχνουν απλά για να βγάλει την υποχρέωση στο Καραϊσκάκη, είναι αναγκαία η ανεύρεσή προπονητή που θα πάει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και βλέπουμε. Η επιλογή Χιμένεθ θα ήταν πια too much μετά τις τόσες επιστροφές χωρίς μάλιστα επιτυχία, ο Πογιέτ πήγε στην Εθνική, άρα ο Φαν Σιπ που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις στην Ελλάδα και έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον οργανισμό της ΑΕΚ παρουσιάζεται ως μια πολύ καλή περίπτωση.

Πως θα το δουν αυτό βεβαίως οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι άλλο θέμα, καθώς ο Φαν Σιπ δεν έχει να επιδείξει σχεδόν τίποτα στην προπονητική καριέρα ενώ και στην Εθνική ομάδα από αποτυχία σε αποτυχία πήγε.

Δεν είναι προφανώς τυχαία και η προσπάθεια που γίνεται απο την ΠΑΕ να «κατέβει» το θέμα του Φαν Σιπ καθώς επισήμως διαψεύδει πως έχει επαφές με τον Ολλανδό προπονητή. Όχι όμως πως μπορεί να αποτελέσει στόχο εφόσον αποχωρήσει όπως όλα δείχνουν ο Γιαννίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ