Συγκλονίζει ο Κουρμπέλης: «Πάλεψα με τον πόνο μου, κάνω πάλι αυτό που αγαπώ» (pic)

Συγκλονίζει ο Κουρμπέλης: «Πάλεψα με τον πόνο μου, κάνω πάλι αυτό που αγαπώ» (pic)

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα για την επιστροφή του στη δράση με ανάρτηση του στο Instagram

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από 14 ολόκληρους μήνες που ταλαιπωρήθηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του στους κοιλιακούς.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πέρασε ως αλλαγή στο ματς Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας και αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2019!

Ο ίδιος ο Κουρμπέλης λίγα 24ωρα μετά την πρώτη του συμμετοχή μετά την επιστροφή του στις προπονήσεις, με ανάρτησή του στα social media θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά του και έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα για όσα πέρασε τους προηγούμενους μήνες με τον τραυματισμό του.

Το μήνυμα του Δημήτρη Κουρμπέλη:

«14 μήνες πάλεψα με το πόνο μου, τη ψυχολογία μου, τα νεύρα μου και γενικά με τον ίδιο μου τον εαυτό για να καταφέρω να κάνω πάλι αυτό που αγαπώ από μικρό παιδί. Μπορώ να πω λοιπόν ότι άξιζε με το παραπάνω αυτός ο καθημερινός αγώνας!

Τα συναισθήματα που ένιωσα μπαίνοντας στο γήπεδο δεν αποτυπώνονται με λέξεις! Ευχαριστώ την ομάδα μου που είναι πάντα εκεί για εμένα σε ότι και αν ζητήσω και τον άνθρωπο που είχε γίνει η σκιά μου, τον Ξενοφώντα Κωνσταντάκη, για πολλά μερόνυχτα! Πάντα ευγνώμων σε αυτούς!

Τα υπόλοιπα πρώτα ο θεός στο γήπεδο».

Δείτε την ανάρτηση του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ