Κατέθεσε τον φάκελο για τον τελικό του Conference League η ΑΕΚ

Κατέθεσε τον φάκελο για τον τελικό του Conference League η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει να φιλοξενήσει στην «Αγιά Σοφιά» τον τελικό του Europa Conference League το 2023.

«Τρέχει» τις διαδικασίες για τον τελικό του Conference League η ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της Ένωσης κατέθεσαν χθες (15/2) στην ΕΠΟ τον πλήρη φάκελο της υποψηφιότητας ως προς τις προϋποθέσεις του γηπέδου.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να φιλοξενήσουν το 2023 στην «Αγιά Σοφιά» τον τελικό της τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης και για αυτόν τον λόγο, έχουν ήδη καταθέσει πλήρη και ογκώδη φάκελο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Περιέχει όλες τις απαντήσεις, τις προϋποθέσεις και όλες τις λεπτομέρειες του γηπέδου σε όλους τους τομείς που αφορούν έναν ευρωπαϊκό. τελικό Με παρουσίαση όλων των χώρων στο γήπεδο, τους χώρους των εκδηλώσεων, τα στούντιο για την τηλεόραση, τους χώρους των media.

Στην ΑΕΚ έχουν συμπεριλάβει αναλυτικούς χάρτες και για την παρουσίαση της Αγιά Σοφιάς, για τα πάρκινγκ και για την πρόσβαση στο γήπεδο. Με επισήμανση της διαφορετικότητας του γηπέδου λόγω της λειτουργίας των δύο μουσείων αλλά και αναφορά στο ξεχωριστό γλυπτό του αετού στην πρόσοψη του κτιρίου.

Παράλληλα, δόθηκαν αναλυτικοί χάρτες της Νέας Φιλαδέλφειας για χώρους στους οποίους μπορούν να στηθούν τα fan zones για τους οπαδούς των δυο φιναλίστ.

Η ΑΕΚ κατέθεσε τα πάντα στην ΕΠΟ και οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας πλέον, μαζί με όλα τα υπόλοιπα που απαιτούνται για την υποψηφιότητα ενός ευρωπαϊκού τελικού (ζητήματα εκτός γηπέδου), θα τα καταθέσουν στην UEFA για τον πλήρη φάκελο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως η ΑΕΚ έχει ήδη έρθει σε επαφή με το αρμόδιο τμήμα της UEFA προκειμένου να ξεκινήσει η ξεχωριστή διαδικασία ελέγχου και επιθεώρησης του γηπέδου  στο πλαίσιο της διαδικασίας αδειοδότησης της Opap Arena για τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ