Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ και αγωνία με Γκαρσία

Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ και αγωνία με Γκαρσία

Τελειωμό δεν έχουν τα απρόοπτα στην ΑΕΚ αφού ο Λιβάι Γκαρσία ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος για το παινχίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ (20/2), αλλά για ακόμη μία φορά τα προβλήματα δεν λείπουν. Πέραν των γνωστών απουσιών με Αραούχο, Γαλανόπουλο και Λάτσι (οι δύο τελευταίοι απουσιάζουν καιρό), ο Αργύρης Γιαννίκης ενδέχεται να μην υπολογίζει για το ματς με τους Ηπειρώτες και στις υπηρεσίες του Λιβάι Γκαρσία.

Ο άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να παίξει με τον ΠΑΣ. Ο Γκαρσία θα δοκιμάσει στις επόμενες προπονήσεις μέχρι το ματς της Κυριακής και από την κατάστασή του θα κριθεί αν θα είναι στη διάθεση του Γιαννίκη.

Από εκεί και πέρα, σίγουρη θεωρείται η επιστροφή του Μάνταλου ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση ενώ και ο Στάνκοβιτς είναι σε διαδικασία επιστροφής, ίσως όμως να μην είναι έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΣ. Ο Βράνιες ενδέχεται να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα δίπλα στον Τζαβέλλα ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μοχαμάντι αντί του Χατζισαφί.

Τέλος, Μάνταλος ή Γέβτιτς διεκδικούν επίσης θέση πίσω από τον Ανσαριφάρντ και στην περίπτωση που δεν αγωνιστεί τελικά ο Γκαρσία, θεωρείται βέβαιο πως ένα από τους δύο θα ξεκινήσει, με τον Άμραμπατ να πηγαίνει στα δεξιά και τον Τσούμπερ να μένει στα αριστερά.

Σιμόες και Σιμάνσκι φαίνεται πως θα είναι και πάλι το δίδυμο στα χαφ, με τους Ρότα και Μισελέν να διεκδικούν θέση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ